LP Kangasalan kone käy paremmin ja paremmin – Hakkuri Regalado debytoi, päävalmentaja löysi hyvää ja kehitettävää

LP Kangasala avasi kotipelinsä voitolla naisten lentopalloliigassa. Uusi hakkuri Katherine Regalado summasi 12 pistettä.

LP Kangasalan hakkuri Katherine Regalado pelasi Jymyä vastaan kauden avauspelinsä ja teki 12 pistettä. Kuva alkukauden harjoituksista.

8.10. 20:20

Aamulehti

LP Kangasalan perulaishakkuri Katherine Regalado pääsi viimein debytoimaan naisten lentopalloliigassa, kun pelilupa-asiat oli saatu kuntoon. Kangasala otti lauantaina 3–0 (25–23, 25–14, 25–15) -voiton Nurmon JymyVolleysta.

Avauserän kangistelun ja lopussa erävoittoon nousun jälkeen Kangasalan joukkueella ei ollut hätää Pitkäjärven illassa. Kauden ensimmäinen kotipeli toi kauden toisen voiton kolmesta ottelusta.

”Ei oltu pelirytmissä ja puutteellinen treeniviikko näkyi. Ensimmäinen puoli erää meni käynnistellessä”, Kangasalan päävalmentaja Arttu Keränen pohti vaikeaa alkua.

”Sen jälkeen oli ehjää lentopalloa. Mikään osa-alue ei noussut esiin, mutta ei toisaalta pettänytkään.”

Lue lisää: OrPo yllätti hallitsevan mestarin kotikentällään – Uusi passari kehuu joukkueen hitsautumista yhteen

Regalado summasi illan saldoksi 12 pistettä teholukemalla +6. Hyökkäystehot jäivät hieman mataliksi ja Regalado teki kuusi pistettä hyökkäämällä. Syöttöpeli kulki neljällä ässällä. Regalado ei päässyt pelaamaan kauden kahdessa avauspelissä.

”Hänen alkuaan voi kuvailla tunnustelevaksi.”

”Hän sai hyviä tappoja ja pelasi vähillä virheillä. Passitempoa pitää hioa ja hyökkäysarsenaalia saada monipuolisemmaksi. Hän on meille vielä hyvä vahvistus”, Keränen arvioi.

Roosa Heikkiniemi laittoi pisteen verran paremmaksi ja kokosi pelin korkeimman saldon 13 pistettä.

LP Kangasalan Roosa Heikkiniemi teki lauantaina 13 pistettä ja oli joukkueensa tehokkain. Kuva syyskuulta 2021.

Kangasalan peli ottaa isoja loikkia eteenpäin joka viikko, kun alkukaudesta vähän yhdessä ollut joukkue saa harjoitusviikkoja alle. Lauantaina toisen ja kolmannen erän esitys oli vakuuttava.

”Joka ikisen yhteisen treenin jälkeen mennään napsu eteenpäin. Tällä kertaa se näkyi torjuntapelissä eniten”, Keränen kertoi.

Jymyn alkukausi on ollut haasteiden täyttämä, kun päävalmentaja Kari Raatikainen lähti ennen avauspeliä. Joukkueen peliä on johtanut Rantaperkiön Iskusta pelaajana tuttu Aleksi Mutka.

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion tuoreimmat

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut