Koovee taisteli 11 pelaajalla, mutta taipui lopulta tappioon Imatralla – Päävalmentaja Miikka Kuusela otti kantaa päätökseen pelata: ”Joku yhteinen linja pitäisi keksiä”

Koovee oli 11 pelaajalla pitkään kiinni jopa kolmessa pisteessä, mutta Imatran Ketterä nousi kolmannessa erässä väistämättömään 4–2-voittoon.

Miikka Kuusela kehui terveenä olleiden 11 pelaajan suoriutuneen ottelusuunnitelmassa todella hyvin vaikeassa tilanteessa Imatran Ketterän vieraana.

8.10. 20:04

Aamulehti

Koovee pelasi sairastapausten takia vain 11 pelaajalla Imatran Ketterän vieraana miesten Mestiksessä. Koovee oli pitkään sensaatiossa kiinni ja johti peliä vielä kolmannessa erässä, mutta taipui lopulta väsyneenä 2–4-tappioon.

Kooveen maalit tekivät ensimmäisessä erässä Samu Markkula ja toisessa erässä Adam Wolin.

Kooveen päävalmentaja Miikka Kuusela sanoi ottelun jälkeen, että valmennusjohto ja 11 pelaajaa valmistautuivat poikkeustilanteessa otteluun normaalisti.

”Tietysti kävimme vähän läpi, miten peliä kannattaisi tänään pelata. Onnistuimme hemmetin hyvin. Saimme irti sen, mikä oli mahdollista saada. Kaikki taistelivat niin paljon kuin itsestä lähtee”, Kuusela kehui joukkuettaan.

Kooveelle peli oli puolustustaistelua väsymistä vastaan. Maalivahti Verneri Virtanen oli iso hahmo 44 torjunnallaan. Vastapäädyssä Santeri Lipiäinen selvisi 11 torjunnalla.

”Onnistuimme puolustuspelissämme, vaikka vastustaja saikin paikkoja. Jouduimme olemaan paljon trapissa ja saimme joitakin vastaiskuja, joihin lähdimme nopeasti. Välillä viskoimme kiekkoa. Se oli tänään pelisuunnitelmamme”, Kuusela sanoi.

”Harmittaa, kun tuli tällainen peli. Olisi ollut kiva nähdä, missä menemme oman pelimme kanssa. Ei tämä ollut sellaista kiekkoa, mitä pelaamme läpi kauden.”

Kuuselan mukaan joukkueessa kiersi ”flunssan tyyppinen” sairaus, joka pudotti noin 15 pelaajaa pois vahvuudesta illan ja yön aikana.

Ottelu oli osa Ketterän järjestämää Octoberfest-tapahtumaa, jonka takia seura ei suostunut pelin siirtämiseen. Kuusela ei osannut sanoa, mikä olisi tällaisiin tilanteisiin oikea ratkaisu, mutta korosti pelaajien terveyttä ykkösprioriteettina.

”Jokainen voi muodostaa oman mielipiteensä. Joku yhteinen linja pitäisi silti keksiä, ettei jää seurojen vastuulle päättää, missä tilanteessa pelataan ja missä ei. En osaa suorilta käsin sanoa oikeaa ratkaisua, mutta pelaajien terveyden pitäisi olla ykkösasia.”

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion tuoreimmat

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut