Hitti vai huti? Äänestä onko MM-kisojen uusi maskotti Spiky parempi kuin Miracleo

Tampereen jääkiekon MM-kisoissa 2023 maskottina on siilihahmoinen ja piikikäs Spiky.

Spiky on jääkiekon vuoden 2023 MM-kisojen maskotti. Paidassa näkyy kisavärit ja logo.

22.9. 19:19

Aamulehti

Jääkiekon MM-kisojen maskotti vaihtuu leijonasta piikikkääseen siiliin.

Lue lisää: Ensi vuoden jääkiekon MM-kisojen Spiky-maskotti julkistettiin – katso tästä koko lähetys tulevien kisojen kuulumisista

Tampereella yleisöä villitsee kevään 2023 MM-kisoissa maskotti Spiky. Tämän vuoden MM-kisoissa ihastutti puolestaan Miracleo.

Maskottivalinnassa kierrätettiin ja uudistettiin vanhaa. Spiky oli maskottina jo vuoden 2021 MM-kisoissa Latviassa. Keväällä 2023 MM-kiekko palaa Latviaan, kun kisat pelataan Riiassa ja Tampereella.

2021 koronatilanne kuitenkin tarkoitti sitä, että Spiky joutui esiintymään valtaosan peleistä tyhjille katsomoille. Niinpä tulevissa MM-kisoissa maskottihahmo saa uuden mahdollisuuden, nyt täysien katsomoiden edessä.

”Spiky esiintyi silloin lähinnä tyhjille katsomoille ja pääsee nyt Latviassakin yleisön eteen”, MM-kisojen pääsihteeri Heikki Hietanen kertoo.

Spiky on saanut uuden kisailmeen mukaisen värityksen ja vaatetuksen. Muutoksena tulevat toisen kisajärjestäjämaan Latvian väreistä: sekä logossa että kisavärityksessä sininen saa rinnalleen punaista.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut