Mansen naiset sytyttivät finaalisarjan roihuun, mutta sunnuntaille on yksi iso kysymysmerkki

Pakkovoiton edessä ollut Manse PP pelasi Kaupissa lauantaina sarjan parhaan pelinsä, mutta varaa on vielä parantaa niin sisä- kuin ulkopelissä, kirjoittaa Aamulehden urheilutoimittaja Kirsi Teiskonlahti.

17.9. 18:56

Aamulehti

Kaupissa nähtiin lauantaina hieno ottelu ja todellakin finaalien arvoista pesäpalloa.

Manse PP näytti aivan erilaiselta kuin tähän asti naisten Superpesiksen loppuotteluissa. Ulkopeli oli parasta tässä sarjassa, mutta varaa parantaa on edelleen. Kirittärien kuudesta juoksusta kolme tuli vapaataipaleilla ja kaksi lahjoina, Mansen ulkokentän virheillä.

Neljänteen finaaliin suurin kysymys nousee juuri lukkareista. Senni Sallisen peli oli lauantaina ailahtelevaa. Välillä Sallinen venyi huippusuorituksiin, mutta pelin lopussa väärien suma vei pelin turhan tiukaksi kolmen annetun vapaataipaleen jälkeen. Nyt ulkopeli toimi tehdyillä hienosäädöillä. Mikäli Jasmin Andreasen hyppää jälleen lukkariksi, on ulkopelipaikkoja mietittävä uudelleen.

Kuka tahansa Mansen lautasen äärellä on, paine ja odotukset ovat valtavat, sillä vastapuolella lukkariksi on heittää pelipaikan paras Suomessa, Mari Mantsinen.

Sisäpelin parhaimmistoon kuuluivat Elli Kattelus ja Saaga-Angelia Raudasoja, kuten myös kahdessa viime pelissä sataprosenttisesti kärkilyönneissä onnistunut Virpi Hukka. Sisäpelissäkin riittää silti petrattavaa. Erityisesti kotiutusratkaisuja Mansen on syytä saada vielä terävimmiksi.

Upealla taistelullaan Manse sytytti finaalisarjan roihuun. Nyt on aika myös pelinjohdon terävöityä, sillä joukkueen tie on ollut tarpeettoman vaikea pudotuspeleissä kohujen ja toimitsijakieltojen tähden. Nämä pelaajat eivät ansaitse enää yhtäkään ylilyöntiä, mikä hiekoittaa Mansen taivalta ja luo varjoa seuran ylle.

Varmaa on, että sunnuntaina on saatava jälleen nappionnistuminen, jotta huippuvireinen Kirittäret saadaan vielä kerran Kauppiin vieraaksi ensi lauantaina.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut