Ari Moilanen ajoi hattutempun Teivossa

”Kahdessakympissä oli niin hyviä hevosia, että en halunnut antaa mitään lahjaksi”, Ari Moilanen tuumi.

Ari Moilanen ohjasti kolme voittoa Teivon sunnuntairaveissa.

11.9. 16:15

Oriveteläisten Virpi Färlinin ja Matti Patrosen seitsemänvuotiaan tamma Furiosan tolpparivi kasvoi taas yhdellä, kun Ari Moilanen käänsi ajokkinsa voittajaesittelyyn Teivon sunnuntairaveissa. Kauden kolmastoista voitto tuli lämminveristen täyden matkan tasoitusajossa. Voittoaika oli 14,7/2 100 metriä.

”Kahdessakympissä oli niin hyviä hevosia, että en halunnut antaa mitään lahjaksi. Siksi pidin kunnon vauhtia kärjessä. Loppusuoralla tamma piti Hannu Torvisen Raskolnikov Fridon takanaan”, kertoi Moilanen lähdön jälkeen.

Sunnuntain ykkösen jälkeen Furiosa taistelee vuoden voitokkaimman lämminverisen tittelistä, koska Tapio Mäki-Tulokkaan tallin Ray Boylla on yksi tolppa vähemmän.

Teivon iltapäivä oli Moilasen. Heti seuraavassa lähdössä hän ohjasti Teivon ravikimpan Stonecapes Violetin johtavan rinnalta selvään voittoon. Vuoden toinen tolppa tuli ajalla 15,0a/2 100 metriä.

”Emme pysyneet lähdössä muitten mukana. Yritin vain päästä ravilla matkaan ja parijonoon. Vauhti meni hiljaiseksi ja ajoin tamman johtavan rinnalle. Kaikki oli helppoa lopussa”, Moilanen totesi.

Ravien hattutemppunsa Moilanen varmisti lämminveristen Kriterium-koe -lähdössä oman tallin hevosella Too Fit For Youlla. Sen voittoaika oli 15,9/2 120 metriä.

”Tälläinen sijoitus auttaa paljon kotimatkaa. Olin hieman yllättynyt, kun hevonen oli keulassa jo 400 metrin juoksun jälkeen. Ruunan ei tarvinnut juosta tänään ihan täyttä”, Moilanen sanoi.

Lämminveristen Kriteriumin karsinnat juostaan Teivossa puolentoista viikon kuluttua ja Moilasen hevonen osallistuu niihin.

Päivän Toto5-pelin muut voittaja olivat Macce ja Mr Reddington. Oikea rivi palautti 44,53 euroa.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut