Manse toi finaaleihin lisäkatsomot – miesten ensimmäiseen peliin myydään enää hajapaikkoja

Naisten Superpesiksen finaaliavauksessa Kaupin uusi stadion oli puolillaan.

Kauppiin olisi mahtunut lauantaina reilusti lisää katsojia.

10.9. 19:07

Aamulehti

Manse PP:n finaaliavausta seurasi lauantaina 1 389 katsojaa. Uusi Kaupin stadion oli suunnilleen puolillaan.

Vaikka lehtereille olisi mahtunut vielä reilusti väkeä, piti reilu tuhatpäinen yleisö hyvin ääntä. Ensimmäisellä jaksolla ennen Mansen viimeistä sisävuoroa stadionilla raikuivat ”Taistele Manse”-huudot, kun kotijoukkue lähti ajamaan takaa Jyväskylän Kirittärien 5–1-johtoa.

Aikuisten liput otteluun maksoivat 25 euroa.

”Olisimme toivoneet tietysti vähän enemmän katsojia, mutta tuhat menee rikki ja siihen täytyy olla tyytyväinen. Tässä on kilpailevaa urheilua, koripalloa, miesten ottelua, Pyynikin ajoa ja muuta. Olemme edelleen kilpailutilanteessa. Täytyy muistaa, että naisten pääsarjalajeista keräämme ihan mukavia katsojamääriä”, Manse PP edustus ry:n puheenjohtaja Pirkka Savilahti kertoi ennen ottelua.

Sunnuntaina Mansen miesten joukkue pelaa Kaupissa toisen loppuottelun Vimpelin Vetoa vastaan. Lauantai-iltana kyseiseen otteluun jäljellä oli enää muutama paikka anniskelukatsomoon sekä lippuja lisäkatsomoihin. Miesten otteluihin liput maksavat 30 euroa.

Finaaleihin Manse on tuonut Kauppiin kolme siirrettävää kärrykatsomoa, jotka tuovat lisäkapasiteettia Savilahden mukaan parinsadan katsojan verran.

Yksi lisäkatsomoista on stadionin jatkeena ykköspuolella. Kakkospuolella katsomoita on kaksi: yksi molemmilla puolilla puista seisomakatsomoa. Enempää lisäkatsomoita ei tule.

”Liitto, pelaajat ja me emme halua tukkia kenttää. Emme halua katsomoita jatkeille, jotta läpilyönnit olisivat mahdollisia, eikä olisi mitään esteitä. Se on se suurin juttu tässä.”

Kaikki naisten finaaliottelut alkavat joko kello 13 tai 14. Miesten ottelut alkavat kello 15, paitsi tarvittaessa pelattava viides finaali kello 14.

Savilahden mukaan porrastetut aloistusajat olivat Mansen toiveena.

”Suomen syksy aiheuttaa sen, ettemme voi aloittaa pelejä kamalan myöhään, mikä tarkoittaa sitä, että tulemme aloitusajassa aamua kohti.”

Lisäkatsomot, eli kärrykatsomot, on tuotu Kaupissa molemmin puolin puista seisomakatsomoa. Ykköspuolella lisäkatsomo on aivan stadionrakennelman vieressä jatkeena.

Naisten kotiavauksessa katsojia oli 1 389. Suurin osa katsojista oli ottanut lippunsa suoraan kotipesän takaa A-katsomosta. Stadionin reunoilla oli paremmin tilaa.

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut