Pyrintö kiinnitti puolustuspään erikoisosaajan: ”Saan virtaa heittojen torjujana”

Tampereen Pyrinnön miesten Korisliiga-joukkue vahvistuu Jaquan Lawrencella.

Tampereen Pyrinnön Korisliiga-kausi alkaa 5.10. ja harjoitusottelut tulevana lauantaina. Joukkueeseen on tulossa vielä vahvistuksia.

7.9. 11:08

Aamulehti

Miesten Korisliigaa pelaava Tampereen Pyrintö kiinnitti riveihinsä uuden yhdysvaltalaisvahvistuksen, kun 206-senttinen Jaquan Lawrence saapuu seuraan yhden vuoden sopimuksella.

Lawrence pelasi viisi vuotta yliopistokoripalloa Tenneseessä LeMoyne-Owen Collegen joukkueessa. Viimeisellä kaudellaan hän pussitti 12 pisteen pelikeskiarvolla.

Lawrence valittiin konferenssinsa vuoden puolustuspelaajaksi ja omien sanojensa mukaan on parhaimmillaan juuri puolustuspelissä.

”Pidän itseäni puolustusorientoituneena pelaajana. Saan virtaa itselleni ja joukkueelle heittojen torjujana. Pidän nelospaikalla pelaamisesta ja olen nopea pelaaja hyökkäyspäässä”, Lawrence toteaa Pyrinnön tiedotteessa.

Pyrinnön päävalmentaja Miikka Sopanen pitää uutta hankintaa mielenkiintoisena värväyksenä.

”Monipuolisena pelaajana Jaquan Lawrence tuo meille sisäpeliuhkaa ja levypallovoimaa. Hän on sähäkkä pelaaja korin alla”, Sopanen kuvailee.

Pyrintö lupailee vielä uusia hankintoja. Tällä hetkellä miesten edustusjoukkueella on sopimukset Osku Heinosen, Tomas Pihlajamäen, Valtteri Leppäsen, Lassi Kilpisen, LJ Thorpen, Daytone Jenningsin, Airen Brooksin ja Jaquan Lawrencen kanssa.

Pyrinnön harjoituspelit alkavat lauantaina Pyynikin palloiluhallissa virolaista Raplaa vastaan. Korisliigan runkosarja alkaa 5. lokakuuta.

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut