Vahva alku ei riittänyt Ilvekselle, kun HIFK vei pisteet: ”Kahdesta avauserästä jäi tosi hyvä”

Ilves hävisi HIFK:lle naisten jääkiekkoliigassa, mutta kahden avauserän esitys tyydytti päävalmentaja Marjo Voutilaista.

Ilves ei päässyt juhlimaan HIFK:ta vastaan kauden avausvoittoaan naisten kiekkoliigassa. Kuvassa Anniina Kaitala kauden avanneessa Kuortane-pelissä.

11.9. 18:58

Aamulehti

Tampereen Ilves koki tappion myös kauden toisessa ottelussaan naisten jääkiekkoliigassa. Sarjan suosikkeihin kuuluva HIFK oli sunnuntaina parempi maalein 5–2 (0–1, 1–1, 4–1).

Lauantain Kuortane-tappion jälkeen Ilveksen päävalmentaja Marjo Voutilainen halusi nähdä hyvän alun ja sen Ilves saikin. Johanna Siira vei joukkueen johtoon yhdeksän minuutin kohdalla. Ottelu oli kaksi erää tasainen, mutta kolmannessa erässä HIFK meni menojaan neljällä maalillaan.

”Kahdesta avauserästä jäi tosi hyvä ja lupauksia antava maku. Mutta kolmannessa erässä ratkaisevissa paikoissa päätettiin pari maalia. Meillä hieman loppui siinä kohtaa usko ja energia”, Voutilainen kuvaili.

HIFK osui kahdesti kolmannen erän viiteen avausminuuttiin. Linnea Melotindos kavensi Ilvekselle tilanteeksi 2–3. HIFK osui vielä kahdesti, viides maali tuli sekunti ennen loppua tyhjään maaliin.

”Ihan 60 minuuttia meillä ei jänne kestänyt, se maksoi voiton. Olin katsonut, miten HIFK teki maaleja avauspelissään, ja saatiinkin pidettyä ne vahvuudet hyvin pois. Muutenkin maalineduspelaaminen sekä oman että vastustajan maalin edessä oli parempaa kuin avauspelissä, vaikka viisi maalia päästettiinkin”, Voutilainen arvioi.

Ilveksen maalilla pelasi Melisa Mörönen, joka nappasi kiekon kiinni 31 kertaa.

Aiemmin Ilvestä ja Tapparaa edustanut maajoukkuehyökkääjä Sanni Vanhanen onnistui kerran maalinteossa.

Ilves on pelannut kaksi peliä ja napannut yhden sarjapisteen. Kausi jatkuu 17.9. Kiekko-Espoota vastaan.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut