Tahko teki selvityspyynnön Kaupissa pelatusta kolmannesta välieräottelusta – näin Manse vastaa syytöksiin

Hyvinkään Tahkon tietojen mukaan Manse PP:n kotiottelusta olisi perusteetta poistettu vieraskannattaja. Manse kiistää syytökset.

Mansen ja Tahkon välisessä kolmannessa välierässä oli hieman alle 2 000 katsojaa.

5.9. 17:12

Aamulehti

Miesten Superpesiksen kulisseissa on kuohunut jälleen viime päivinä.

Hyvinkään Tahko kertoi sunnuntaina tehneensä selvityspyynnön Pesäpalloliitolle Kaupissa lauantaina pelatusta kolmannesta välierästä Manse PP:n ja Tahkon välillä.

Tahko oli saanut kannattajiltaan yhteydenottoja, joiden mukaan Mansen järjestyksenvalvojat olisivat uhkailleet vieraskannattajia ja poistaneet katsomosta yhden Tahko-fanin hatarin perustein.

Selvityspyynnössään Tahko haluaa liiton selvittävän, miksi kannattaja oli poistettu katsomosta ja onko kannattajia kohdeltu yhdenvertaisesti. Samalla seura vaati, että poistetulle Tahkon kannattajalle palautetaan lippurahat epäoikeudenmukaisen kohtelun takia.

Manse antoi pyynnöstä vastineen Pesäpalloliitolle tapahtuneesta. Sen mukaan C1-katsomossa oli lauantaina istunut henkilö, joka oli huudellut asiattomia alkuverryttelyistä lähtien. Huutaja oli Mansen mukaan käyttänyt kirosanoja ja henkilöön meneviä solvauksia, jotka kohdistuivat kotijoukkueen pelaajiin.

Tiedotteessa kerrotaan, että muut katsojat ja tuomarit olivat pyytäneet järjestyksenvalvojia puuttumaan tilanteeseen. Turvallisuuspäällikkö oli Mansen mukaan jututtanut asiakasta ja kertonut, että häiritsevän käytöksen on loputtava, minkä seurauksena kannattaja oli poistunut paikalta itse.

Manse myös kertoi puuttuvansa kaikkiin havaittuihin huutoihin tasapuolisesti.

Tapaus on Pesäpalloliiton selvityksessä. Manse ja Tahko pelaavat neljännessä välierässä tänään maanantaina. Manse johtaa voitoin 2–1 ja on voiton päässä finaaleista.

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut