Maria Huntingtonin molemmat jalat leikattiin: ”Toivottavasti vielä joskus saa nousta sängystä ilman, että tarvitsee linkuttaa”

Tamperelaiselta jäi sekä MM- että EM-kisat väliin terveysongelmien vuoksi.

Maria Huntington kärsi terveysongelmista tällä kaudella.

27.8. 16:01

Seitsenottelija Maria Huntingtonin molemmat akillesjänteet on leikattu. Huntington kertoi asiasta Instagramissa.

”Onnistunut akillesjänteen kiinnikkeiden puhdistusleikkaus molempiin jalkoihin. Kolmen vuoden ajan akillesjänteet ovat vaivanneet tekemistä jatkuvasti enenivässä määrin ja ei nähty lopulta muuta vaihtoehtoja, jo kokeiltujen kuntoutuspolkujen jälkeen kuin putsata akillesjänteiden ympäristö kiinnikkeistä”, Huntington kirjoittaa sairaalakuvan yhteydessä.

”Jatkossa saa toivottavasti vielä joskus nousta aamulla sängystä ilman, että tarvitsee linkuttaa (akillesvaivaset tietää mistä puhun).”

Huntingtonilta jäi tänä vuonna sekä MM- että EM-kisat väliin terveysongelmien vuoksi.

MM-kisat jäivät haaveeksi, kun Huntington joutui keskeyttämään rankingkilpailun Oulussa viiden lajin jälkeen. Pyrinnön ottelija loukkasi olkapäänsä toukokuussa lämmittelyssä ja kilpaili olkapää teipattuna.

Heinäkuussa Huntington ilmoitti jättävänsä myös EM-kisat väliin. Syynä oli koronaviruksen jälkitauti.

”Koronaa seurasi niin ärhäkkä jälkitauti, että kun keskusteltiin lääkärin kanssa, todettiin, että on paras jättää kausi tähän ja hoitaa itsensä perusterveeksi”, Huntington sanoi Suomen Urheiluliiton tiedotteessa.

Huntingtonin seitsenotteluennätys on vuonna 2019 tehty 6 339 pistettä. Suomen ennätys on Satu Ruotsalaisen vuonna 1991 ottelema 6 404.

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut