Euroopan mestari Topi Raitanen sai korona­tartunnan, gp-kisa jää väliin: ”Kaksi ja puoli vuotta juostiin kaikkia viruksia karkuun”

Raitasen oli määrä kilpailla keskiviikkona Lappeenrannassa kotimaisen gp-sarjan päätöskilpailussa, mutta kisa jää nyt väliin.

Topi Raitanen juhli perjantaina Münchenin olympiastadionilla EM-kultaa.

23.8. 15:36

Estejuoksun tuore Euroopan mestari Topi Raitanen joutuu kisatauolle koronavirustartunnan takia. Raitanen kertoo sairastumisestaan Instagram-tilillään.

Raitasen oli määrä kilpailla keskiviikkona Lappeenrannassa kotimaisen gp-sarjan päätöskilpailussa, mutta 1 500 metrin juoksu päättää kisaillan ilman Raitasta.

”Kaksi ja puoli vuotta juostiin kaikkia viruksia karkuun. Nyt hävisin taistelun koronaa vastaan. Ensinnäkin pahoittelut Lappeenrannan yleisölle siitä, että en pääse paikalle juoksemaan 1 500 metriä”, Raitanen kertoi.

”Nyt mennään päivä kerrallaan ja toivotaan nopeaa parantumista.”

Raitanen voitti EM-kultaa perjantai-iltana juostussa kilpailussa. Lauantaina hän matkusti jo Münchenistä Suomeen ja osallistui Tampereella ystävänsä häihin.

EM-mitalistit Timanttiliigassa

Lappeenrannassa kilpailee useita EM-kisoihin osallistuneita suomalaisurheilijoita, mutta gp-sarjan nettisivuilla julkaistujen osanottajalistojen mukaan ei ainuttakaan neljästä suomalaisesta EM-mitalistista.

Timanttiliigan Lausannen kilpailu kertoo nettisivuillaan, että perjantaina Sveitsissä kisaavat seiväshypyn EM-ykkönen Wilma Murto, kolmiloikan hopeamitalisti Kristiina Mäkelä ja keihäänheiton pronssimitalisti Lassi Etelätalo.

Maanantaina Lausannen keihäskisan listalla oli vielä myös Oliver Helanderin nimi, mutta hän ei ole mukana.

Raitasen koronatartunnasta kertoi ensin Ilta-Sanomat.

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut