Cristiano Ronaldon ympärillä jauhaa huhumylly – futistähti lupaa kertoa totuuden faneilleen muutaman viikon kuluessa

Cristiano Ronaldon mukaan kaikki selviää muutaman viikon kuluessa.

Cristiano Ronaldon mukaan fanit tietävät totuuden ja media valehtelee.

17.8. 16:26

STT

Jalkapallotähti Cristiano Ronaldon ympärillä pyörii huhumylly, joka liittyy hänen tulevaisuuteensa ​​Manchester Unitedissa.

Portugalilaishyökkääjä jätti Manchester Unitedin Thaimaan ja Australian esikauden kiertueen henkilökohtaisista syistä väliin. Tämä on herättänyt kysymyksiä Ronaldon lähdöstä Old Traffordilta.

Joidenkin lähteiden mukaan Ronaldo haluaa pelata Mestarien liigan jalkapalloa. Manchester United kuitenkin vakuuttaa, että 37-vuotias tähti ei ole myynnissä ja että hän on edelleen olennainen osa seuran uuden pomon Erik ten Hagin suunnitelmia.

Entinen Real Madrid -tähti pelasi koko 90-minuuttisen lauantaina Brentfordissa. Tuolloin United kärsi kirvelevän 4–0- tappion ja jäi Valioliigan sarjataulukon viimeiseksi.

"Kaikki mitä kirjoitetaan, ei ole totta"

Jalkapallotähti on usein jakanut sosiaalisen median tileillään Instagramissa ja TikTokissa tietoa faneilleen tulevaisuudestaan. Tileillään Ronaldo kertoo tunnelmiaan englanniksi ja portugaliksi. Tuorein tähden kommentti fanilleen oli:

”Fanit tietävät totuuden ja media valehtelee. Hän viittasi juttuun”, joka yhdistää Ronaldon Atletico Madridiin.

”Minulla on muistivihko, ja muutaman viime kuukauden aikana minusta uutisoiduista sadasta uutisesta vain viisi oli totta. Siinäpä teille vinkki – kaikki mitä kirjoitetaan, ei ole totta”, tiivistää Ronaldo faneilleen.

Ronaldo on luvannut kertoa totuuden faneilleen muutaman viikon kuluessa.

ManU:n kannattajat käyvät kuumina

Valioliigassa Manchester United kohtaa kotonaan Liverpoolin ensi maanantaina. Tyytymättömät Manchester Unitedin fanit ovat vaatineet seuralle omistajanvaihdosta. Kannattajat ovat raivoissaan seuran surkeasta alusta sarjassa.

Unitedin omistajia, Glazerin veljeksiä, on vaadittu myymään seura. Monien kannattajien mielestä omistajat ajattelevat ahneesti vain rahaa eivätkä halua panostaa hankintoihin, joilla seura menestyisi.

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut