Beach volleyn SM-finaalien avauspäivä ei tarjonnut suuria yllätyksiä – Miehissä on selvä mestarisuosikki, naisissa saadaan uusi voittajapari

Beach volleyn SM-kisat huipentuvat Tampereen ytimessä Keskustorilla lauantaina.

Punaisissa Anni Sorvoja ja Anete Hänninen hävisivät neljännesvälierissä Sofia Mäkitalolle ja Linnea Hautalalle 0–2.

12.8. 21:04

Aamulehti

Beach volleyn aikuisten SM-finaalit käynnistettiin perjantaina Tampereen Keskustorilla. Avauspäivänä ratkottiin neljännes- ja puolivälierissä kaksi välieräjoukkuetta miehissä ja naisissa, jotka kohtaavat rankingin kautta suoraan välieriin päässeet ykkös- ja kakkossijoitetut parit lauantaina.

Naisten puolivälierissä ei nähty yllätyksiä, kun rankingin neljä parasta nähdään välierissä. ykkössijoitettu pari Ida Sinisalo-Peltonen/Sara Sinisalo kohtaa lauantain välierässä parin Aliisa Salminen/Elina Pirttimäki. Toisessa välierässä kakkossijoitetut Anniina Muukka/Anna Rantala kohtaavat parin Katja Metsäkoivu/Tuuli Metsäkoivu.

Naisissa saadaan varmasti uusi mestaripari. EM-kisoihin Saksaan lähtee neljä huippupelaajaa ja viime vuodelta SM-kultaa puolustaa voittajaparista vain Aliisa Vuorinen, kun Vilhelmiina Prihti on mukana EM-kisoissa.

Miehissä on selvääkin selvempi mestarisuosikki. Suomen hiekkoja hallinnut pari Jyrki Nurminen/Santeri Sirén hakee jo viidettä SM-kultaansa parina putkeen. Kaksikko on karaistunut myös kansainvälisillä kentillä.

He ovat ykkössijoitettuja ja kohtaavat välierissä nelossijoitetut Akseli Koukin ja Joona Ilomäen. Toisessa välierässä kakkossijoitetun parin Pekka Piippo/Teppo Pulkkinen haastaa parin Valtter Pennanen/Arttur Pennanen.

Naisissa neljännesvälierävaiheeseen jäivät parit Peppiina Mäenpää/Ester Hirvonen ja Anete Hänninen/Anni Sorvoja, puolivälierävaiheessa turnauksensa päättivät parit Ida-Maria Mämmi/Oona-Maria Ojala ja Linnea Hautala/Sofia Mäkitalo.

Miehissä neljännesvälierävaiheeseen jäivät parit Ville Sorvoja/Kalle Kattelus ja Joona Manninen/Vili Manninen, puolivälierävaiheessa turnauksensa päättivät parit Marko Peltonen/Petri Parviainen ja Kasper Pennanen/Vili Topio.

Välierät ja finaalit pelataan Tampereella lauantaina.

Tänä vuonna beach volleyn SM-finaalien pelipaikka on Tampereen Keskustori kahden Tampereen Ratinassa pelatun vuoden jälkeen-

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut