Jääkiekko- ja padeltähtien padelturnauksen voiton nappasivat Anton Levtchi ja Tuomas Manner – Palkintorahat lahjoitettiin hyväntekeväisyyteen

Nokialla pelattiin Barkov Padel Battle -paldeturnaus perjantaina. Mukana oli muun muassa tamperelainen NHL-tähti Aleksander Barkov.

Aleksander Barkov osallistui perjantaina Barkov Padel Battle -paldeturnauksessa torstaina.

12.8. 16:11

Aamulehti

Jääkiekkotähdet ja padeltähdet yhdistivät voimansa ja etsivät voittajaa Nokialla torstaina pelatussa Aleksander Barkovin nimeä kantavassa Barkov Padel Battle -padelturnauksessa.

Parit muodostettiin yhdestä jääkiekkotähdestä ja yhdestä padeltähdestä. Jääkiekkoilijoiden Barkovin, Anton Levtchin ja Jonatan Tanuksen lisäksi mukana pelaamassa oli jääkiekkoselostaja Antti Mäkinen. Padelpelaajista mukana olivat Ella Sillanpää, Saana Saarteinen, Henrik Sillanpää ja Tuomas Manner.

Välieristä finaaliin tiensä pelasivat pari Aleksander Barkov/Ella Sillanpää ja he kohtasivat parin Tuomas Manner/Anton Levtchi.

Parit Jonatan Tanus/Saana Saarteinen ja Antti Mäkinen/Henrik Sillanpää hävisivät avausottelunsa ja pelasivat pronssipelissä. Sen voitti pari Tanus/Saarteinen 2–0 (5–4, 5–4).

Tiukan loppuottelun voitti lopulta pari Tanus/Manner pistein 2–1 (2–4, 4–1, 10–7).

Voittopotti 5 000 euroa lahjoitettiin voittajaparin edustamalle Tampereen Ice Hearts ry:lle.

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut