Kangasalan Kymppi 64:n Ida Heikkilä voitti kaksi hopeaa liikkuvan maalin MM-kilpailuissa

Ida Heikkilä ampui tyttöjen sarjassa tuloksen 370 ja oli pitkään kiinni voitossa.

Kangasalan Kymppi 64:n Ida Heikkilä ampui hopeaa liikkuvan maalin MM-kisoissa.

10.8. 17:00 | Päivitetty 10.8. 19:41

Aamulehti

Kangasalan Kymppi 64:n edustaja Ida Heikkilä saavutti hopeaa ammunnan liikkuvan maalin sekajuoksuissa MM-kilpailuissa Chateuroux’ssa, Ranskassa.

Heikkilä ampui tyttöjen sarjassa tuloksen 370, jolla johti pitkään kilpailua. Kazakstanilainen Alexandra Saduakassova ampui kuitenkin erinomaisen sarjan toisella puoliskolla ja voitti tuloksella 372 maailmanmestaruuden.

Hopeamitali oli Heikkilälle toinen kisoissa. Hän oli saavuttanut aiemmin hopeaa tyttöjen 10 metrin liikkuvan maalin normaalijuoksuissa.

”Huojentuneet fiilikset, kun kilpailut on nyt taputeltu. Lopun tsemppasin hyvin ja olen tosi tyytyväinen toiseen MM-hopeaan”, Heikkilä kommentoi Ampumaurheiluliiton tiedotteessa.

Suomen miesten joukkue saavutti kaksi pronssia joukkuekilpailuissa 10 metrin normaalijuoksuissa ja 10 metrin sekajuoksuissa. Miesten joukkueessa ampuivat Heikki Lähdekorpi, Krister Holmberg ja Niklas Hyvärinen.

Lapuan Seudun ampujien Aaro Vuorimaa voitti poikien sarjassa 50 metrin normaalijuoksuissa maailmamestaruuden, 50 metrin sekajuoksuissa hopeaa, 10 metrin sekajuoksussa hopeaa ja 10 metrin normaalijuoksuissa pronssia.

Oikaisu 10.8.2022 kello 19.41. Ida Heikkilä ei ole kangasalalainen, kuten otsikossa aiemmin kerrottiin. Heikkilä on kotoisin Keuruulta ja edustaa Kangasalan Kymppi 64 -seuraa.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut