Ott Tänak piti Kalle Rovanperän takanaan loppuun asti – Esapekka Lappi sinnitteli kolmanneksi ilman tuulilasia

Ott Tänak juhli uransa kolmatta Jyväskylän rallin voittoa.

7.8. 14:42

Jyväskylä

Hyundain Ott Tänak piti Toyotan Kalle Rovanperän takanaan 6,8 sekunnin turvin ja otti kolmannen kerran voiton Suomen MM-rallissa Jyväskylässä.

”Toyotan kaverit antoivat minulle hiukan toivoa perjantaina kisan alussa, ja silloin näimme mahdollisuutemme. Siitä eteenpäin puskimme, mutta haluan vain sanoa näinä vaikeina aikoina, että kaikki palaa vaimooni. Hän on tukenut minua paljon ja olen todella ylpeä hänestä. Rakastan häntä kovasti”, Tänak kiitteli maalissa wrc.comille.

Rovanperä jatkaa MM-sarjan johdossa.

”Tietenkin tämä oli kiva viikonloppu. Olisin tietenkin halunnut voittaa kotona, mutta kun katsoo tilannetta, niin pärjäsimme aika hyvin sen jälkeen kun saimme aukoa tietä perjantaina. Taistelimme takaisin kisaan ja olemme aika lähellä, joten mielestäni voimme olla ylpeitä siitä mitä teimme”, Rovanperä sanoi.

Toyotan Esapekka Lappi selvisi kolmanneksi, vaikka joutui ajamaan viimeisen erikoiskokeen ilman tuulilasia, koska hän oli kolhinut autoaan viimeistä edellisen erikoiskokeen pyörähdyksessä.

”Wow. Se oli hienoa. Edellisellä erikoiskokeella ajoimme uraan ja aloimme heti pyöriä. Näin videolta, että menimme kolme kertaa ympäri. En tiedä mitä sanoa. Pahoittelun tiimille, että auto rikkoutui, mutta on hyvä olla tässä”, Lappi sanoi.

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut