Pyrinnön juniorit kannustivat Suomen miesten koripallomaajoukkueen voittoon Hakametsässä

Pyrinnön 2009 syntyneet juniorit kannustivat valmentaja Sami Ahon johdolla. Viisi pelaajaa vasemmalta lukien pelaa Särkänniemi-joukkueessa eli Lauri Mäkinen, Samuel Lilleberg, Luka Lindholm, Valtteri Lindgren, Eeli Lehtinen, neljä seuraavaa ovat Mustalahti-joukkueen pelaajia eli Kaapo Volanto, Tombe Keni, Antti Berlin ja Ramiar Esmaili.

6.8. 21:51

Suomen miesten koripallomaajoukkue kuittasi lauantaina torstain tappionsa Belgialle muutaman tuhannen Delfin Basket -turnauksessa pelaavan juniorin kansoittamassa Hakametsän hallissa. Susijengi vei harjoitusmaaottelun tuloksella 80–71.

Mukana menossa oli pelaajia myös kahdesta Pyrinnön 2009 syntyneiden joukkueesta.

”Eiköhän kaikkien näiden pelaajien idoli ole Lauri Markkanen. Tiedän, että heidän vanhempansa ovat ostaneet lippuja kuun lopulla täällä Tampereella pelattavaan Israel-otteluun nähdäkseen idolinsa livenä”, selvitti valmentaja Sami Aho.

Siilinkari-joukkue voitti lauantaina ensin Korihait 48–29 mutta hävisi latvialaiselle joukkueelle 8–90 harrastesarjassa. Perjantaina Siilinkari oli hävinnyt Lapuan Kobrille.

Vasta viime toukokuussa koripallon aloittanut Eeli Lehtinen on tehnyt kolmessa ottelussa 28 pistettä ollen joukkueensa tehokkain.

"Latvialaiset olivat paljon parempia, mutta muuten on ollut siisti juttu pelata täällä ja katsoa tätä meininkiä hallissa. Tulin mukaan joukkueeseen, kun kaverit pyysivät”, Lehtinen sanoi.

Joukkueiden pelaajat ovat enimmäkseen Tampereen seudulta, mutta Mustalahden joukkueessa pelaa ukrainalainen Nikita Chyniaiev.

Mustalahden joukkueen tehokkain pelaaja Tombe Keni on muuttanut Tampereelle Kuopiosta.

"Joukkueissa pelaa enemmänkin pelaajia kuin nämä kymmenen, mutta valitettavasti kaikki eivät eri syistä päässeet tänne mukaan kannustamaan ja nauttimaan tunnelmasta”, Aho sanoi.

Lauri Markkanen seurasi ottelua mutta ei pelannut.

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut