Mansen terveystilanne huolestuttaa ennen runkosarjan ratkaisupelejä – JoMa haki yllätysvoiton Kaupista

Senni Sallinen palasi Manse PP:n kokoonpanoon. Joensuun Maila voitti Kaupissa 2–0.

Mansen Virpi Hukka loukkasi jalkaansa ja hänet vaihdettiin JoMa-pelissä pois kopparin paikalta. Kuva Kirittäret-vieraspelistä.

6.8. 19:41 | Päivitetty 7.8. 14:26

Aamulehti

Manse PP:n kokoonpano oli riekaleinen ja sarjakärki koki yllätystappion naisten Superpesiksessä kotikentällään. Lauantaina Joensuun Maila kävi hakemassa kaikki sarjapisteet 2–0 (3–0, 4–1) -voitolla.

Manselta puuttuivat ykköskärjestä Henna Peltokangas ja Kirsi Ala-Lipasti. Lisäksi Virpi Hukka vaihdettiin avausjakson jälkeen pois kopparin paikalta.

”Hennalla oli ennalta tiedossa ollut perhetapahtuma, Kirsi on vielä toipilas. Virpillä pragasi sen verran jalka, ettei pystynyt pelaamaan kunnolla ulkona”, Mansen pelinjohtaja Jari Cavernelis taustoitti.

Kun Mansen alkukauden huipputehokas ykköskärki oli hajalla, vaikeutti se pelaamista ja tämä näkyi tulostaululla.

”Ei löydy oikein mitään positiivista tästä pelistä. Kun ykköskärjestä puuttui pelaajia, peli meni pieneksi eikä kestänyt virheitä”, Cavernelis analysoi.

Joensuu oli tehokas mailanvarressa. Vierasjoukkue sai yhdeksän kolmostilannetta, joista tehtaili peräti seitsemän juoksua. Cavernelis totesikin JoMan lyöneen äärimmäisen hyvin.

Manse PP johtaa yhä runkosarjaa, kun Porin Pesäkarhut voitti omassa ottelussaan Feran 2–1 supervuoroparissa. Ero porilaisiin on piste, kun Mansella on kaksi peliä jäljellä.

Runkosarja päättyy ensi viikon sunnuntaina Kirittäret-kotipeliin, joka voi hyvinkin ratkaista runkosarjan voiton. Sitä ennen Manse kohtaa Seinäjoen Maila-Jussit keskiviikkona Kaupissa.

”Tärkeintä on nyt, että saadaan meidän terveystilanne kuntoon.”

Jasmin Andreasen jatkoi Mansen lukkarina, Senni Sallinen palasi kokoonpanoon jokerina.

”Hän on treenannut, ihan rauhassa mennään hänen kanssaan. Ei voi mistään lautaskammosta puhua”, Cavernelis kertoi Sallisen tilanteesta.

Oikaisu 7.8.2022 kello 14.26. Korjattu kuvatekstistä, että Virpi Hukka vaihdettiin pois kopparin paikalta, ei lukkarin paikalta.

Oikaisu 9.8.2022 kello 13.43. Korjattu Manse PP:n ja SMJ:n ottelun pelipäivä. Ottelu pelataan keskiviikkona, ei tiistaina.

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut