Jere Haavisto jatkoi vakuuttavaa menoaan motocrossin SM-sarjassa – Kaanaassa nähtiin tuplavoittajia

Jere Haavisto jatkoi hallintaansa motocrossin SM-sarjassa Tampereen Kaanaassa.

Jere Haavisto ajoi Tampereen Kaanaassa motocrossin SM-osakilpailun voittoon MX1-luokassa.

30.7. 20:46

Aamulehti

Tampereella asuva, Ylöjärveltä kotoisin oleva motocross-kuski Jere Haavisto otti jälleen omansa, kun motocrossin kauden neljäs SM-osakilpailu ajettiin Tampereen Kaanaassa lauantaina.

MX1-luokassa kauden kaikki aiemmat osakilpailut voittanut Haavisto voitti Kaanaassa aika-ajot sekä molemmat kaksi erää. Niinpä päivän parhaasta ei ollut kysymystä ja johto SM-sarjassa vahvistui entisestään. Haavisto on ajanut tällä kaudella myös lajin MM-pisteille kansainvälisissä kisoissa.

”Ajo kulki hyvin ja löysin hyvän rytmin, pyörä toimii ja tiimi on hyvä”, Haavisto kiitteli tiedotteessa.

Ensimmäisessä erässä Haavisto nousi takaa voittoon, mutta hallitsi toista erää alusta asti.

”Startti onnistui tosi hyvin ja sitten sain ajettua riittävän eron muihin. Lopun saikin jo ajaa rauhassa säästellen”, Haavisto kuvaili päivän jälkimmäistä vetoa.

Lue lisää: Jere Haavisto pääsi ajamaan motocrossin kuninkuusluokassa Belgiassa – Nyt edessä on kotiradalla SM-osakilpailu: ”Kaanaassa on hieno rata ja puitteet”

Luokan toiseksi kaasutti Juuso Matikainen ja kolmanneksi Tomi Siro.

MX2-luokassa päivän päätteeksi ykkössijan nappasi Kimi Koskinen, joka niin ikään voitti päivän molemmat erät. SM-sarjan johdossa Tampereelle saapunut Mauno Nieminen oli kolmas, kun edelle kiilasi Kaarel Tilk.

”Ei tullut voitto helpolla. Otettiin Maunon (Nieminen) kanssa vähän yhteenkin. Minä ajauduin linjalta vähän Maunon eteen ja sitten osuttiin. Toivottavasti ei Maunollekaan sattunut mitään”, voittaja Koskinen huolehti.

Pirkkalalainen Kasperi Kangasniemi oli MX2-luokassa neljäs eikä saanut toivottua kiriä SM-sarjan kokonaispisteissä.

MX125-luokan päivän ykkönen oli Kasimir Hindersson, toinen Eero Peippo ja kolmas Aaro Menna. Myös Hindersson voitti molemmat erät.

Kauden neljäs motocrossin SM-osakilpailu jatkuu Kaanaassa sunnuntaina naisten SM-sarjan, 10–15-vuotiaiden sarjan ja yli 35-vuotiaiden sarjojen parissa.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut