Antti Tuomenoksa Tapparan uudeksi urheilupäälliköksi – joukkue julkaisi myös neljä uutta pelaajasopimusta

Antti Tuomenoksa on nimetty Tapparan uudeksi urheilupäälliköksi. Hän aloittaa työssään syyskuussa.

Tappara on nimittänyt Antti Tuomenoksan seuran uudeksi urheilupäälliköksi. Tuomenoksa toimi SaiPan urheilujohtajana vuosina 2012-2021.

22.7. 16:40

Aamulehti

Tappara on nimittänyt Antti Tuomenoksan seuran uudeksi urheilupäälliköksi. Tuomenoksan työnkuvaan kuuluvat muun muassa Tapparan edustusjoukkueen sekä U20-joukkueen rakentaminen kaudesta 2023–2024 lähtien, Tappara kertoo tiedotteessa.

Tapparan aikaisemman urheilujohtajan Jukka Rautakorven pesti päättyi huhtikuussa, minkä jälkeen hän siirtyi JYP:in päävalmentajaksi.

Lappeenrannasta Tampereelle siirtyvällä 55-vuotiaalla Tuomenoksalla on pitkäaikainen kokemus joukkueen rakentamisesta ja pelaajavalinnoista kotimaisessa Liigassa, jossa hän toimi vastaavissa tehtävissä SaiPassa usean kauden ajan vuosina 2012 – 2021.

”Tuntuu hienolta siirtyä Tapparaan ja se on samalla hieno haaste itselleni. Olen ollut yhdeksän vuotta pienemmässä seurassa, mutta samoista pisteistä taisteltu koko ajan, välillä voitettu ja välillä otettu turpaan, mutta Tapparan historia on hieno ja perinteet velvoittavat menestykseen. Itselläni on kova halu mennä eteenpäin ja tuoda oma tietotaito mukanani”, Tuomenoksa sanoo tiedotteessa.

Tappara sopinut neljä uutta pelaajasopimusta

Tappara tiedotti perjantaina myös neljästä uudesta pelaajasopimuksesta.

Tappara on solminut yksivuotiset pelaajasopimukset Maksim Matushkinin, Niklas Hübnerin sekä Atte Lehikoisen kanssa. Heidän lisäkseen maalivahti Vilho Heikkinen siirtyy joukkueeseen 30. syyskuuta asti ulottuvalla määräaikaisella sopimuksella.

Maksim Matushkin edusti Tapparaa jo aiemmin kaudella 2020-2021. Vilho Heikkinen puolestaan edusti viime kaudella Mestiksen Rokia. Saksalaispuolustaja Hübner siirtyy Tapparaan DEL:n ERC Ingolstadtista. Seurasiirto on hänen uransa ensimmäinen. Joensuulaislähtöinen Lehikoinen siirtyy Tapparaan Kalpan U20-joukkueesta.

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut