Manse PP hankki tuoreesti Itä–Lännessä esiintyneen pelaajan loppukaudeksi

Aku Kettunen siirtyy Koskenkorvan Urheilijoista Tampereelle.

Manse PP hankki riveihinsä Aku Kettusen. Kuvassa tuuletetaan Henri Puputin kunnaria Kiteetä vastaan 16. heinäkuuta.

18.7. 16:00

Aamulehti

Manse PP:n miesten Superpesiksen joukkue vahvistaa rivejään Aku Kettusella, seura kertoo maanantaina kotisivuillaan. 24-vuotias Kettunen siirtyy Tampereelle Koskenkorvan Urheilijoiden riveistä loppukauden mittaisella lainasopimuksella.

Kettunen on pelannut Koskenkorvan riveissä paljon kärjessä ja etenijänä numerolla kaksi ja ulkopelissä polttolinjassa. Manse on alkukaudesta kokeillut eri pelaajia ykköskärjessään ja Kettunen tuo lisää leveyttä etenemispuolelle.

”Aku tuo leveyttä rosteriimme syksyä ajatellen. Tunnen kaverin jo entuudestaan ja kyseessä on huippupelaaja ja huipputyyppi, joka varmasti tulee sopimaan porukkaan”, Mansen pelinjohtaja Juhani Lehtimäki kertoo.

Kettunen pelasi juuri Lännen joukkueessa Tampereella pelatussa Itä–Lännessä, joka oli Kettusen uran toinen esiintyminen aikuisten arvo-ottelussa.

”Yhteydenotto Mansesta tuli yllättäen ja odottamatta. On kuitenkin todella hieno fiilis päästä mukaan joukkueeseen, joka taistelee tänäkin vuonna Suomen mestaruudesta”, taustoittaa Kettunen.

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut