Kalle Rovanperä jekutti ulkomaalaista haastattelijaa – Lausui suomeksi erikoisen vastauksen

Kalle Rovanperä toisti Iivo Niskasen tempun ja vastasi toimittajan kysymykseen aivan puuta heinää.

Kalle Rovanperä revitteli haastattelussa.

17.7. 14:57

Viron MM-rallia johtava Kalle Rovanperä kaivoi takataskustaan hauskan kepposen häntä haastatelleelle kansainväliselle toimittajalle.

Toimittaja pyysi Rovanperää summaamaan ajamansa erikoiskokeen myös suomeksi sen jälkeen, kun oli antanut ensin kommentit englanniksi.

Rovanperä teki työtä käskettyä. Hän kanavoi sisäisen Iivo Niskasensa – tai ex-jääkiekkoilija Vesa Toskalan – ja selitti haastattelijalle täysin ralliin liittymättömiä asioita.

”Joo, ei mitään ihmeellistä. Artun kanssa käytiin pari kesää sitten pelaamassa padelia Jyväskylässä. Kyllä mä siinä voitolle jäin, mutta pitää ottaa joskus uudestaan”, nuorukainen höpisi suu peruslukemilla.

Niskanen teki saman tempun tammikuussa 2021 Falunin maailmancupissa. Tuolloin hän alkoi jutella toimittajalle suomeksi joukkuekaveri Lauri Lepistön parisuhdekoukeroista.

”Mielenkiintoinen kysymys. Kyllähän se Lepistön Lauri ilmeisesti vielä sinkku on. Ollaankin poikien kanssa ihmetelty sitä, että on ollut vielä haasteita löytää sitä puolisoa. Tällä hetkellä näyttää siltä, että vientiä riittäisi kyllä”, Niskanen sanoi tuolloin.

NHL-maalivahti Vesa Toskala puolestaan puhui aikanaan ”välikaasun antamisesta Hervannan valtaväylällä”, kun hän kertasi toimittajalle autokoulumuistojaan suomen kielellä.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut