Ruotsalaiset järkyttyivät askeettisesta majoituksesta yleisurheilun MM-kisoissa – Duplantis sai sponsoriltaan paremman huoneen

Ruotsin joukkue järkyttyi MM-kisojen askeettisesta majoituksesta.

Armand Duplantis sai sponsoriltaan mieluisan lahjan.

14.7. 19:12

Ruotsin yleisurheilumaajoukkuetta odotti ikävä yllätys Eugenessa, kun urheilijat saapuivat majapaikkaansa ennen perjantaina alkavia MM-kisoja.

Ruotsalaislehti Expressenin mukaan majoitus näytti ulkoa päin komealta, mutta sisällä näkymä ei ollut aivan yhtä hehkeä.

Urheilijoiden kahden hengen huoneissa on vain retkisängyt sekä pari pöytää ja vaatekaappia. WC- ja suihkutilat on jaettava useiden joukkuekavereiden kanssa.

Ruotsin yleisurheilumaajoukkueen johtaja Kajsa Bergqvist kommentoi askeettisia olosuhteita huvittuneesti. Hänen mukaansa huoneet muistuttavat vankilaa.

”Elämme kuin spartalaiset”, hän sanoi Expressenille.

Yhden Ruotsin maajoukkueen jäsenen ei kuitenkaan tarvitse pötköttää retkisängyllä ja jonottaa omaa vuoroaan suihkuun.

Seiväshypyn supertähti Armand Duplantis sai sponsoriltaan Pumalta täysin oman hotellihuoneen. Myös Norjan juoksukomeetta Karsten Warholm nauttii samasta luksuksesta.

Puman edustaja kertoi Duplantisin tehneen itse aloitteen hotellihuoneen varaamisesta.

Bergqvistin mukaan asia ei ole ongelma, jos parempi majoitus optimoi urheilijan mahdollisuudet menestyä kisoissa. Aivan kokonaan hän ei kuitenkaan halua Duplantisin eristäytyvän.

”On tärkeää, että joukkueen yhtenäisyys säilyy. Siksi myös kisakylän ulkopuolella asuvat henkilöt osallistuvat joukkueen kokoontumisiin ja aktiviteetteihin”, Bergqvist linjaa.

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut