Hollanti päihitti Portugalin naisten EM-jalkapallossa – Ruotsi ja Hollanti kisaavat lohkovoitosta

Hollanti vei Portugalista 3-2-voiton.

Hollanti vei voiton Portugalista jalkapallon naisten EM-kisojen keskiviikkoillan ottelussa.

14.7. 6:21

Hollanti vei voiton Portugalista jalkapallon naisten EM-kisojen keskiviikkoillan ottelussa. Hollanti nappasi voiton maalein 3–2.

Ensimmäisen puoliajan päätteeksi Hollanti oli 2–1-johdossa. Kun ottelua oli pelattu päälle vartti, hollantilaiset olivat jo kahden maalin johdossa Damaris Egurrolan ja Stephanie van der Gragtin osumilla. Portugali pääsi 38. minuutin kohdalla kaventamaan rangaistuspotkusta Carole Costan onnistumisella.

Toisen puoliajan alussa Portugali pääsi tasoittamaan Diana Silvan maalilla. Hollannin Danielle van de Donk kuitenkin onnistui viimeistelemään ottelun lukemat joukkueensa eduksi. Hollantilaisilla oli jo aiemmin mahdollisuus ohittaa Portugali, mutta Jill Roordin maali hylättiin.

Tiistain aiemmassa ottelussa Ruotsi voitti Sveitsin lukemin 2–1. Voittomaalin teki 19-vuotias Hanna Bennison ottelun 79. minuutilla.

Hollanti ja Ruotsi ovat lohkonsa kärjessä. Joukkueet ovat kahden ottelun jälkeen tasoissa neljällä pisteellä, mutta Hollanti pitää kärkisijaa maalierolla. Hollanti ja Ruotsi pelasivat kohtaamisessaan tasapelin.

Portugalilla ja Sveitsillä on molemmilla yksi piste.

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut