Mansen varalukkari joutui kovaan paikkaan kesken pelin, kun Senni Sallisen syöttö ei osunut millään lautaseen – Jasmin Andreasen napsi kärpäsiä ja takasi loistopelillään voiton

Manse PP jatkaa naisten Superpesiksen kärjessä, kun Joensuun Maila kaatui 1–0.

Senni Sallisen syöttöpeli ei rullannut Joensuussa, vaan Manse vaihtoi avausjaksolla lukkariksi Jasmin Andreasenin. Kuva elokuulta 2021.

12.7. 20:56

Aamulehti

Manse PP:llä nousi yllättävä sankarihahmo ratkaisijaksi Joensuusta, kun tamperelaiset voittivat Joensuun Mailan 1–0 (5–5, 4–0). Jasmin Andreasen oli vierasjoukkueen ykkösnimi, mutta itselleen harvinaisemmalla pelipaikalla lukkarina.

Manse joutui vaihtamaan lukkaria kesken ensimmäisen jakson kolmannen vuoroparin, kun luottolukkari Senni Sallisen syöttö ei pysynyt millään lautasessa. Manse johti 3–1, mutta Sallinen antoi vapaataipaleilla JoMalle peräti kolme juoksua samaan vuoropariin ja myös usea muut syöttö oli väärä.

Pelinjohdon piti reagoida ja lukkariksi tuli aikalisän jälkeen Jasmin Andreasen, joka on tällä kaudella pelannut aiemminkin lukkarina.

Lue lisää: Perttu Ruuska hiljensi Sarkkirannan yleisön – Mansen tähti Tuomas Jussila on siirtymässä tulevaksi kaudeksi Kempeleen Kiriin

Vielä avausjaksoa Andreasen ei pystynyt kääntämään, mutta toisella jaksolla kentällä nähtiin aivan erilainen Manse.

Etenkin viime kauden jälkeen Rauma Ferasta Tampereelle siirtynyt Andreasenin elekieltä oli upeaa seurata. Huippulupaus napsi muutaman kärpäsen ja tuuletti onnistumisiaan hurjasti.

”Ihan jees”, vaatimaton Andreasen tuumi omasta tekemisestään Ruudun haastattelussa.

Jasmin Andreasen loisti Mansen lukkarina tiistaina. Kuva kesäkuulta 2020.

Andreasen tuli hienosti peliin mukaan vaativalle paikalle ja vaativassa tilanteessa. Häntä auttoi alkukaudella pelattu yksi peli lukkarin paikalla.

”Otin sen yhden matsin alle aiemmin. Paremmin nyt meni kuin viimeksi.”

Manse jatkaa sarjakärjessä pisteen erolla Pesäkarhuihin. Avausjakson vaikeudet maksoivat tällä kertaa pisteen.

Kovan pelipään lisäksi Andreasenilta löytyy sanavalmiutta. Hän laittoi joukkueensa järjestykseen pelin taukohaastattelussa.

”Tapahtui paljon toissijaisia virheitä. Tarvittaisiin vähän vitsejä ja naurua, ei tarvitse olla niin tikku persauksessa”, Andreasen kommentoi avausjakson jälkeen.

Tauko teki joukkueelle ihmeitä.

”Oli erilainen tapahtuma. Lopulta jäi hyvät mietteet ja oli meiltä mahtava nousu toiselle jaksolle”, lukkari kertoi.

Manselta puuttuivat peruskokoonpanosta Anna Ala-Kauhaluoma ja Lina Olenius. Joukkue jatkaa pelejään heti keskiviikkona Kempeleessä.

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut