Mansen kymmenen voiton putki katkesi alkukauden yllättäjän käsittelyssä – Haparoiva ulkopeli jätti pelinjohtajan ihmettelemään: ”14 juoksua kun tekee, yleensä voittaa”

Manse ei ole vielä kertaakaan jäänyt pisteittä naisten Superpesiksessä.

Mansen Kirsi Ala-Lipasti löi Feraa vastaan kunnarin ja yhden tavallisen ja toi kaksi juoksua. Kuva Pori-vieraspelistä heinäkuulta 2021.

1.7. 21:19

Aamulehti

Manse PP palasi naisten Superpesiksessä alavireisenä reilun viikon pelitauoltaan. Rauman Fera aiheutti sarjakärjelle vasta kauden toisen tappion kotiutuslyöntikisan jälkeen luvuin 2–1 (6–5, 3–9, 0–0, 2–0). Manse oli ehtinyt kasvattaa voittoputkensa jo kymmeneen.

”Tuli hyvä muistutus, että ei olla ihan voittamattomia”, totesi Mansen pelinjohtaja Jari Cavernelis.

Viidenneksi noussutta Feraa voi pitää alkukauden positiivisena valkopilkkuna eikä se turhaan kumarrellut Mansen edessä. Niukka avausjakso meni kotijoukkueelle, minkä jälkeen Manse avasi juoksupellit Kirsi Ala-Lipastin kunnarin siivittämänä.

Manse takoi toisella jaksolla peräti yhdeksän juoksua, mutta Fera osoitti sitkeytensä ja kokosi voittoon tarvittavat juoksut kotiutuslyöntikisassa. Manse ei ole jäänyt vielä kertaakaan nollille tällä kaudella: molemmat tappiot ovat tulleet pisimmän kaavan kautta.

Moni Manse-pelaaja pääsi lyötyjen ja tuotujen myötä komeille tilastoille, mutta ulkopelitekeminen jätti kysymysmerkkejä. Avausjaksolla Manse antoi yhdellä harhaheitolla Feralle kaksi juoksua ja kotijoukkueen Ainoa Tanhua löi vielä kunnarin. Myös Manse sai oma lahjansa, kun Fera-lukkari Ilona Hakoniemi antoi kaksi juoksua vapaataipaleilla.

”Ei oltu ihan hereillä ekalla jaksolla. Tuli paljon virheitä”, Cavernelis harmitteli ulkopelitekemistä.

Ala-Lipasti löi kunnarinsa lisäksi yhden tavallisen ja toi kaksi juoksua. Saaga-Angelia Raudasoja onnistui myös kunnarissa ja toi neljä juoksua ja lyöjä-ässä Siri Eskola jatkoi mailan varressa vahvaa virettään lyömällä neljä.

”Toiselle jaksolle pystyttiin nollaamaan, mutta ei jaksettu vääntää lopulta voittoa. Kaaduttiin avausjakson huolimattomuuteen. 14 juoksua kun tekee, yleensä voittaa”, pelinjohtaja laskeskeli.

Rauman-vierailu aloitti Mansella hurjatahtisen heinäkuun. Joukkue pelaa yhdeksän peliä ja viisi pelaajaa urakoi lisäksi Itä–Lännen Tampereella. Seuraava ottelu on sunnuntaina Hämeenlinnassa Kempele-kotipeli. Uuden Kaupin stadionin Manse korkkaa keskiviikkona 6.7.

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut