Sarjakärki Manse PP:n pelinjohtaja hehkutti tulikuumaa lyöjätähteä: ”Se on varmaan erilainen kuin koskaan Kirittärissä oli”

Siri Eskola paukutti Manse PP:lle Pöytyällä yhdeksän juoksua.

22.6. 21:42

Aamulehti

Manse PP jatkoi alkukautensa kaavaa keskiviikkona naisten Superpesiksessä sarjajumbo Pöytyän Urheilijoita vastaan. Voitto kirjattiin tamperelaisten tilille, lyöjäjokeri Siri Eskola paukutti juoksuja hurjaan tahtiin ja Mansen ykköskärki pinkoi terävästi kotiin.

Manse oli ylivoimainen vieraskentällä lukemin 2–0 (6–1, 11–3). Sarjakärki Manselle on kirjattu alkukauden 11 pelistä vain yksi tappio, kun Pöytyän Urheilijat on yltänyt vain yhteen voittoon.

Eskola, 24, jatkoi mieletöntä alkukauttaan lyömällä yhden kunnarin ja kahdeksan tavallista. Eskola on Superin lyöntitilaston ylivoimaisessa johdossa 11 peliin kerätyllä saldollaan 6+45=51.

”Erityisen tyytyväinen Sirin kohdalla olen hänen yleisilmeeseensä. Se on varmaan erilainen kuin koskaan Kirittärissä oli. Hän nauttii pelaamisesta ja se näkyy mailan varressa”, Manse PP:n pelinjohtaja Jari Cavernelis kehui.

Jokerin onnistumista auttaa se, että kentällä on nopeita jalkoja. Manse PP:n ykköskärki Henna Peltokangas (4), Saaga-Angelia Raudasoja (4) ja Kirsi Ala-Lipasti (3) toi kotiin kunnioitettavat 11 juoksua. Peltokangas meni ykkösenä kentälle seitsemän kertaa yhtä monella yrittämällä. Superin tuotujen juoksujen pörssin kärkikolmikko tottelee tällä hetkellä järjestystä Raudasoja, Ala-Lipasti, Peltokangas.

”Olemme satsanneet ykköskärkeemme. He etenevät todella kovaa ja vaihtavat monipuolisesti ollen meille todella tärkeitä. Saamme paljon tilanteita tiukoissakin paikoissa”, Cavernelis analysoi.

Numeroiden yksi, kaksi ja kolme jälkeen mainiota alkukautta pelaava Anna Ala-Kauhaluoma keräsi nelosena tilastot kaksi lyötyä ja kaksi tuotua juoksua.

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut