Tamperelaiset salibandytähdet jatkavat Ruotsin mestarin riveissä – seurajohtajalta suuret kehut: ”Kaupit ovat koko salibandymaailman kirkkaimpia tähtiä”

Veera ja Oona Kauppi tekivät uumajalaisen Team Thorengruppenin kanssa kaksivuotisen jatkosopimuksen.

Veera ja Oona Kauppi vuonna 2017.

22.6. 14:54

Suomen salibandymaajoukkueen tamperelaistehokaksikko Veera ja Oona Kauppi jatkavat uraansa uumajalaisessa Team Thorengruppenissa.

Kaupit tekivät hallitsevan Ruotsin mestarin kanssa kaksivuotisen sopimuksen.

Veera ja Oona Kauppi ovat pelanneet Uumajassa nyt neljä kautta. Saldona on kolme Ruotsin mestaruutta, Ruotsin Cup-mestaruus, Champions Cupin voitto sekä pronssi ensimmäiseltä kaudelta.

Thorengruppenin seurajohtaja Jocke Sjöström oli huojentunut, että Kaupit jatkavat joukkueessa.

”Kaupit ovat koko salibandymaailman kirkkaimpia tähtiä, huikeita esikuvia urheilijoina ja ennen kaikkea loistavia persoonia”, Sjöström hehkuttaa.

”Maailman parhaimmissa salibandykaksosissa yhdistyy aivan maaginen pelaaminen ja intohimoinen harjoittelu, mutta he ovat myös ajattelevia, kantaa ottavia ja fiksuja nuoria yrittäjänaisia KauppiTwins yrityksineen.”

Sjöströmin mukaan jo pelkkä Kauppien läsnäolo nostaa treenien tasoa ja he tekevät eron häviämisen ja voittamisen välillä.

Veera Kauppi on Ruotsin liigan tehokkain pelaaja pistekeskiarvolla laskettuna. Hän on tehnyt 3,4 pistettä ottelua kohden.

Oona Kaupin pistekeskiarvo ottelua kohden on 2,2 ja hän on kaikkien aikojen listalla viidentenä.

Veera Kauppi on valittu maailman parhaaksi salibandyn naispelaajaksi kolmesti ruotsalaisen Innebandymagazinetin äänestyksessä.

Oona Kauppi oli vuoden 2019 MM-turnauksen paras maalintekijä 15 osumallaan ja hänet valittiin kisojen arvokkaimmaksi pelaajaksi.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut