Susiladies kaatui jo toista kertaa peräkkäin Portugalin kotiparketilla

Kovimmat pisteet teki 19 pistettä pussittanut Suomen Sara Bejedi, joka kahmi myös eniten levypalloja.

Suomen Sara Bejedi teki ottelun kovimmat pisteet, kun Susiladies kohtasi Portugalin torstai-iltana.

17.6. 9:51

Suomen naisten koripallomaajoukkueen toinen vierasottelu Portugalissa päättyi torstai-iltana ensimmäisen tavoin tappioon. Portugali otti kotivoiton pistein 79–65.

Ottelun kovimmat pisteet teki Suomen Sara Bejedi, joka upotti kaksi kolmen pisteen heittoa ja kaikkiaan 19 pistettä.

Suomen riveistä yli kymmenen pisteen ylsi myös 11 pistettä tehnyt Magdalene Agyei.

Portugalin paidassa parhaat pistetilit oli Mariana Carvalholla ja Joana Alvesilla. Carvalho pussitti 17 pistettä ja Alves 15.

”Portugalilla on pienikokoinen joukkue, jossa on paljon pallonkäsittelijöitä. Se aiheuttaa meidän puolustustyylille maksimaalisen haasteen ja onnistuimme siinä haasteessa kohtuullisen hyvin”, poikkeuksellisesti päävalmentajana toiminut Niko Hellman kommentoi Suomen koripalloliiton verkkosivuilla.

Portugali ja Suomi kohtasivat edellisen kerran päivää aiemmin. Tuolloin Portugali vei voiton luvuin 68–49. Suomi oli ensimmäiset kolme neljännestä voitolla, mutta Portugali kaahasi ohitse päätösneljänneksellä, joka jäi suomalaisittain niukkapisteiseksi.

”Tavoitteenamme oli pystyä pelaamaan koko ottelun läpi samanlaiselle energialla ja aloitteellisuudella, jolla eilen pelasimme ensimmäisen puoliajan”, Hellman sanoi toisen vierasottelun jälkeen.

Hänen mukaansa tavoite toteutui ja Susiladies taisteli vastustajan kanssa tasaväkisesti loppuun saakka.

”Hyökkäyspelaaminen oli sujuvampaa kuin eilen, mutta niin oli vastustajankin. Emme jääneet jalkoihin, mutta emme myöskään pärjänneet niin hyvin kuin isompana joukkueena olisi toivonut.”

Toisena tavoitteena Suomella oli edellisillan levypallotappion kääntäminen levypallovoitoksi.

Suomalaiset onnistuivat tavoittessaan ja kauhoivat huomattavasti vastustajiaan enemmän levypalloja. Portugali otti yhteensä 25 levypalloa, kun Suomen joukkueen levypallosaldo oli sen sijaan 39.

Ottelun kovin levypallosaldo oli Suomen Bejedillä. Hän kahmi yhteensä seitsemän levypalloa, joista kolme hyökkäyspäässä.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut