Paikalliset seurat dominoivat akrobatiavoimistelun SM-kilpailuja Tampereen Gymnaestradassa

Tampereen Voimistelijoiden Fanni Hakala ja Neela Koivumaa juhlivat parisarjan ja Akron Taian Netta Nuppola, Siiri Nuutinen ja Aino Väätäinen triosarjan Suomen mestaruutta.

Akrobatiavoimistelussa kilpaillaan erikokoisin kokoonpano. Kuvassa duosarjan kilpailijoita torstailta.

10.6. 17:28

Aamulehti

Voimistelun suurtapahtuman Gymnaestradan toisena virallisena päivänä viimeisteltiin akrobatiavoimistelun Suomen mestaruuskilpailut.

Tampereen messu- ja urheilukeskuksessa päästiin juhlimaan jo torstaina kotivoittajia, kun Tampereen Voimistelijoiden Fanni Hakala ja Neela Koivumaa voimistelivat parisarjassa sekä nosto- että heitto-ohjelman voittoon.

Triosarjassa nosto-ohjelman mestaruuden veivät pirkkalalaisen Akron Taian Netta Nuppola, Siiri Nuutinen ja Aino Väätäinen pistein 26,380.

Perjantain SM-finaaliin eteni nosto- ja heitto-ohjelmien yhteispisteiden perusteella kuusi parasta trioa ja kuusi parasta paria. Finaalin yhdistelmäohjelmassa tehtiin sekä heitto- että nostosarjoja, ja kokonaiskilpailun voittajat ratkesivat kolmen ohjelman yhteispisteillä.

Parisarjaa dominoineet TV:n Hakala ja Koivumaa ottivat kirkkaasti myös kokonaiskilpailun kullan yhteispisteillä 81,040.

”Tehtiin kolme tosi hyvää ja ehjää suoritusta, joten tähän on hyvä päättää meidän kautemme”, Tampereen Voimistelijan pari totesi Voimisteluliiton tiedotteessa.

Triosarjan kokonaiskilpailun mestaruus meni niin ikään paikallisille. Akron Taian trio Nuppola, Nuutinen ja Väätäinen sai yhteispisteet 76,720.

”Fiilikset on hyvät. Olemme päässeet treenaamaan aika vähän loukkaantumisten takia, joten siihen verrattuna meni tosi hyvin”, kommentoi Nuutinen.

”Oli tosi kiva voittaa”, komppaavat Nuppola ja Väätäinen.

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut