Maajoukkuelaituri jatkaa Kangasalla, Oriveden luonto muistuttaa OrPon uutta hakkuria kotiseudusta Ukrainassa

26-vuotias ukrainalainen hakkuri Daria Butkevych on OrPon uusin hankinta.

Suomen maajoukkuepelaaja Emmi Riikilä jatkaa LP Kangasalan lentopallojoukkueessa.

8.6. 19:00

Aamulehti

Naisten lentopalloliigan pirkanmaalaisjoukkueet jatkavat ryhmiensä vahvistamista. Viime kauden hopeajoukkue LP Kangasala teki jatkosopimukset yleispelaajien Emmi Riikilän ja Roosa Heikkiniemen kanssa.

Oriveden Ponnistus teki sopimuksen 26-vuotiaan ukrainalaisen hakkurin Daria Butkevychin kanssa, joka saapuu Suomeen Sveitsin liigasta. Hänellä on isot saappaat täytettävänä, kun viime kauden OrPon ykköstähti, yleispelaaja Ariana Pirv ei jatka seurassa.

183-senttinen Butkevych tuo rutkasti kokemusta nuoreen OrPon ryhmään. Hän on kiertänyt eri maiden sarjoja ja haluaa nähdä laajasti lentopallomaailmaa.

”Haluan saada kokemuksia eri maiden lentopallosta ja tutustua uusiin liigoihin. Haluan osaltani auttaa joukkuetta mahdollisimman paljon ja hyödyntää kokemuksiani muiden maiden liigoista”, hakkuri kertoo OrPon tiedotteessa.

Hän kävi toukokuussa jo Orivedellä tutustumassa joukkueeseen. Hän muuttaa paikkakunnalle elokuussa.

”Orivesi muistuttaa minua kotiseudustani Ukrainassa, joka on myös metsäistä aluetta. Olen jo ihastunut orivesiläiseen luontoon, järviin ja puhtaan luonnon tuoksuun. Täällä on myös ihanan rauhallista ja kaikki tarvitsemani asiat lähellä.”

Suomen maajoukkueen vakiokalustoon kuuluva 22-vuotias Riikilä on tärkeä kiinnitys LP Kangasalan joukkueelle. Riikilälle tuleva kausi on toinen joukkueessa. 21-vuotias Heikkiniemi aloittaa kolmannen kautensa seurassa.

”Olin todella tyytyväinen viime kauden tekemiseen ja yhteisöllisyyteen. Koin että siitä on hyvä jatkaa”, Riikilä kertoi LP Kangasalan tiedotteessa.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut