Reetta Hurske oli viides Chorzówin pika-aidoissa: ”Tulipahan hyvä vastatuulitreeni”

Reetta Hurske voitti pika-aidat viime keksiviikkona Rarinan gp-kisoissa.

5.6. 19:56

Aamulehti

Tampereen Pyrinnön pika-aituri Reetta Hurske sijoittui 100 metrin aitajuoksussa viidenneksi ajalla 13,04 napakkaan vastatuuleen käydyssä kovatasoisessa kilpailussa sunnuntaina Chorzówissa, Puolassa.

”Vähän työlästä oli juosta tuollaiseen vastatuuleen. Tuntui, ettei jalka liikkunut niin hyvin kuin olisin toivonut”, Hurske sanoi Urheiluliiton tiedotteessa.

Chorzówin juoksussa vastatuulta oli 1,4 metriä sekunnissa. Näin kovaan vastatuuleen juostuna Hurskeen tähän asti paras tulos oli 13,39.

Kilpailun voitti ylivoimaisesti Tokion olympiavoittaja Puerto Ricon Jasmine Camacho-Quinn ajalla 12,43.

”Vähän harmitti, ettei nyt ollut terävimmät jalat. Siihen olin tyytyväinen, että sain itseni hyvin koottua kisaan”, Hurske viittasi siihen, ettei vire ollut verryttelyssä sitä mitä hän toivoi.

Silja Kosonen oli kuudes Chorzówin moukarinheittokilpailussa. Kososen tasaisen sarjan pisin kantoi 69,95 ja toiseksi pisin 69,69. Kaikki Kososen neljä mitattua heittoa olivat yli 69 metrin.

”Mielestäni kisa meni ihan hyvin ja paremmin kuin Bydgoszczissa perjantaina. Nyt sijoitus oli parempi ja se oli tosi hyvä”. Kosonen arvioi.

”Stadion oli tosi hieno ja rinki hyvä. Nyt vähän lepoa ja treeniä, sitten Paavo Nurmi Games. Toivottavasti siellä lentää pidemmälle kuin tänään.”

Chorzówin kilpailun voitti 11-kertainen arvokilpailuvoittaja Puolan Anita Włodarczyk tuloksella 75,76 ennen lajin toista puolalaista huippunimeä Malwina Kopronia, joka heitti 75,08.

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut