Mikael Granlund paljasti, mikä biisi on nostanut tunnelman pukukopissa ja Jussi Olkinuora herkuttelee pian siivillä – katso tästä pelaajien haastattelut

Leijonat voitti neljännen miesten jääkiekon maailmanmestaruutensa sunnuntaina. Leijonien pelaajat tunnelmoivat voittoa Aamulehden haastattelussa ja paljastivat, mistä Leijonat voi tänä yönä löytää.

30.5. 2:11

Aamulehti

Leijonat voitti neljännen miesten jääkiekon maailmanmestaruutensa sunnuntaina 29. toukokuuta. Suomi voitti finaalissa Kanadan 4–3 jatkoerässä.

Leijonien jatkoeräsankariksi nousi Sakari Manninen, joka laukoi 4–3-voittomaalin ajassa 66.42. Esityön ylivoimamaaliin tekivät Mikael Granlund ja Miro Heiskanen.

”Aikamoinen fiilis. Näin juuri teeveestä tuon viimeisen maalin, mitä tuossa oikein tapahtui. On tämä ollut mieletön kokemus. Huikea meininki,” Granlund kertoo.

Jäällä Leijonien pelaajat jammailivat maailmanmestaruutta Ramses II:n Villieläin -biisin tahdissa. ”Biisi soi kopissa aina pelien jälkeen, se on meidän biisi”, Granlund kertoo.

Katso kokoMikael Granlundin haastattelu pääkuvapaikalta.

Leijonien maalivahti Jussi Olkinuora kiittää Leijonien kannattajia.

”Oli siistiä, että ihmiset halusivat jäädä vielä paikalle juhlistaan tätä. Toivottavasti myös koko ensi viikko. On ollut mahtavaa”, Olkinuora sanoo.

Ensi viikolla Olkinuora suuntaa syömään yhtä tamperelaisten suosikkiherkuista. ”Siipiä syön varmasti useamman kerran viikossa.”

Katso koko Jussi Olkinuoran haastattelu alta:

Leijonien hyökkääjä ”Mörkö” Marko Anttila esittelee Aamulehden haastattelussa uutta kultamitalia ja kertoo sen olevan pala Tamperetta.

Anttila otti myös kantaa siihen, mistä Leijonat voi tänä yönä löytää.

”Hyvä kysymys, yleensä tässä vaiheessa ei oo mitään hajua mitä tapahtuu. Katsotaan, eiköhän meillä ole kunnon bileet tulossa”, Anttila kertoo.

Katso koko Marko Anttilan haastattelu alta:

Leijonien kapteeni Valtteri Filppula pääsee ensimmäisenä suomalaisena jääkiekkoilijana niin sanottuun kolmen kullan kerhoon. Nyt Filppulalla on taskussa Stanley Cup, olympiakulta ja maailmanmestaruus.

”Kyllä se tietenkin on hieno bonus, tavallaan se kertoo, että olen ollut onnekas ja mukana hyvissä joukkueissa. Tämä joukkue on esimerkki siitä, että kaikki vetää yhteen hiileen”, Filppula kertoo.

Aamulehden toimittaja Kirsi Teiskonlahti kertoi Leijonien hyökkääjälle Toni Rajalalle käyneensä vasta Parkanossa ja kuulleensa siellä kiekkojunioreilta, että Parkanon torille pitäisi saada Rajalan patsas, jossa hän ratsastaa kultaisella leijonalla.

”Kuulostaa aika hurjalta. Ehkä se olisi kullattu sitten, ei se voi täyttä kultaa ainakaan olla. En tiedä, katsotaan mitä Parkano keksii, en minä pahitteeksi laita jos sellainen tulee, sehän on hieno monumentti”, Rajala kertoo hymyillen.

Katso koko Toni Rajalan haastattelu alta:

Leijonien puolustaja Mikael Seppälä kertoi minkälaista oli seurata peliä katsomon puolelta.

”Varsinkin lopussa meinasi vähän sykkeet nousta. Oli kuitenkin kova luotto jätkiin”, Seppälä kertoo.

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut