Kristiina Mäkelä loikki Euroopan kärkituloksen ja synttärilahjan isosiskolleen

Kauden maailmantilastossa Mäkelä on nyt kymmenentenä.

Helmikuussa SM-hallikisoissa Kuopiossa Kristiina Mäkelä sijoittui toiseksi.

29.5. 20:56

STT

Kolmiloikkaaja Kristiina Mäkelä avasi kilpailukautensa Ranskassa ja mittautti Euroopan kärkituloksen 14,14. Maailmantilastossa hän yltää tällä hetkellä kymmenenneksi.

”Kisaan tullessa tuntui, etten tiedä yhtään, mitä tulee Portugalin harjoitusleirin sairastelun jälkeen. Kun perusominaisuudet ovat kuitenkin hyvät, päätin jättää verryttelyhypyn pois. Keskityin juoksemiseen ja siihen, että pääsen hyvin lankulle”, Mäkelä avasi Suomen urheiluliiton tiedotteessa.

Kilpailun voittaneen suomalaisen loikat kantoivat kolmesti yli 14 metrin.

”Juoksu tuli hyvin, mutta loikkien kanssa oli ongelmia. Ne alkoivat pettää ja kun sain sen korjattua, alkoi olla puhti pois. Isosisko Margareetalla on tiistaina syntymäpäivä. Hän toivoi lahjaksi yli 14 metrin hyppyä, joten se tuli nyt hoidettua”, Mäkelä tuumi.

Kaksi flunssaa, postiontelontulehdus ja vatsatauti ovat kurittaneet Mäkelää.

”Ja leirillä tuli sitten vielä mustelmaa kantapäähän, kun ei ollut päässyt tekemään harjoituksia. Mutta sitten vaan niin sanotusti tyhjensin pään ja päätettiin valmentajan kanssa, että mennään hakemaan hyppykunto kisojen kautta.”

Kesäkuussa hän kilpailee ainakin Turussa Paavo Nurmen kisoissa ja kotimaisemissaan Orimattilassa järjestettävissä Tähtien kisoissa.

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut