Pekka Hyysalo ei veikkaa, vaan koki Suomen finaali-pelin tuloksen: 6–0

Tampereen MM-kotikisat huipentuvat sunnuntaina, kun Suomi ja Kanada kohtaavat kolmatta kertaa peräkkäin miesten jääkiekon MM-finaalissa.

29.5. 19:42

Aamulehti

Aamulehti vieraili sunnuntaina haastattelemassa kiekkofaneja Tuomiokirkonkadulla, ja yllättäen haastatteluun päätyi uransa jo lopettanut freestylehiihtäjä Pekka Hyysalo ystävänsä Kari Kausen kanssa. Hyysalo saapui Tampereelle suoraan Helsingistä jääkiekkoa katsomaan.

Ystävykset kertoivat katsoneensa kaikki Leijonien pelit MM-turnauksessa.

”Pelit ovat menneet odotusten mukaan. Hienoa peliä. Sellainen fiilis, että tänään pitää onnistua täysin, sen verran kova vastustaja”, Kause arvioi.

”Kyllä mä veikkaan, että jätkät vetää sen hyvällä yhteisellä meiningillä. Me hurrataan katsomossa”, Hyysalo kertoo.

Lue lisää: Kiekkohuuma tapissaan – Leijonat pelaa MM-kullasta Tampereella, Kanada-finaali huipentaa MM-turnauksen kello 20.20

Hyysalo antoi lähetyksessä myös oman ennustuksensa illan pelistä.

”Itseasiassa koin jotenkin tämmöisen ennustuksen, ja mun Instagramista voi katsoa kuvan missä kävin. Olin kylmäaltaassa viime viikolla, ja se oli Suomi kuusi astetta ja Kanada oli astemerkki nolla. En tiedä, onko ihan höpö höpö juttu, mutta sitä lähdetään hakee.”

Lue lisää: MM-kisojen lukusuositukset: Tuhti paketti kisa-asiaa – täältä löydät livetallenteet, kuvakoosteet, pelijutut ja henkilökuvat

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut