Toissa vuonna katkerasti pettynyt Jai Hindley vei nyt Italian ympäriajon voiton

Jaakko Hänninen oli kokonaiskilpailussa lopulta 90:s.

Jai Hindley juhli Veronassa Italian ympäriajon voittoa.

29.5. 19:43

Aamulehti

Australialaispyöräilijä Jai Hindley ajoi sunnuntaina Veronassa pidettyyn aika-ajoon päättyneen Italian ympäriajon kokonaiskilpailun voittoon.

Bora–Hansgrohe-tallissa ajava Hindley, 26, nousi kolmiviikkoisen kisan kärkeen vasta toiseksi viimeisen etapin huippusuorituksella.

Myös toissa vuonna Hindley lähti päätösetapin aika-ajoon jaetulta kärkipaikalta, mutta hän menetti tuolloin voiton Tao Geoghegan Hartille.

Tällä kertaa etumatka toiseksi tulleeseen Ineos Grenadiers -tallin ecuadorilaiseen Richard Carapaziin riitti helposti: voittomarginaali oli minuutti ja 18 sekuntia. Palkintokorokkeen kolmikon täydensi Bahrain Victorious -tallin espanjalainen Mikel Landa.

AG2R Citroën -tallin suomalaisajaja Jaakko Hänninen oli uransa toisessa suuressa ympäriajossa 90:s. Hännisen roolina oli toimia apuajajana, joskin hänen tallinsa kapteeni Felix Gall ei yltänyt missään vaiheessa mukaan kärkitaisteluun.

Arnaud Démare voitti kirikilpailun, Koen Bouwman mäkikirikilpailun ja Juan Pedro Lopez nuorten kilpailun. Hänninen, 25, oli nuorten kisassa 28:s.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut