Video: Suomen Jääkiekkoliiton puheenjohtaja Harri Nummela arvioi, mitä kisoja Jääkiekkoliitto hakee seuraavaksi ja pidetäänkö kisat Tampereella

Jääkiekkoliiton puheenjohtaja Harri Nummela arvioi Aamulehden MM-studiossa, mitä kisoja Suomessa pelataan seuraavaksi.

29.5. 20:54

Aamulehti

Jääkiekkoliiton puheenjohtaja Harri Nummela vieraili Aamulehden MM-studiossa sunnuntaina ennen Leijonien finaali-peliä. Lähetyksessä Nummela kertoi, mitä kisoja Suomen Jääkiekkoliitto haluaa hakea seuraavaksi.

”Ennustan, että vuonna 2024 Suomessa saatetaan pelata alle 18-vuotiaiden poikien kisat, siitä mahdollisesti vuotta eteenpäin sitten alle 18-vuotiaiden tyttöjen kisat. Naisten kisojen osalta pitää odottaa vuoteen 2032 asti. Niitä ei pelata joka vuosi Euroopassa, vaan myös Atlantin toisella puolella. Lyhyellä aikavälillä suuri huomio on kuitenkin Tampereen seuraavissa MM-kisoissa”, Nummela kertoo.

Lue lisää: Ensi vuoden Tampereen MM-järjestelyt alkavat heti maanantaina – asioita tullaan tekemään myös eri tavalla: ”Tiedostetaan, että kiire on”

Entä pidetäänkö nuorten kisat myös Tampereella?

”Nuorten kisat eivät vaadi yleisömääriltään yhtä isoja areenoita kuin nykyiset kisat. Meillä on niille enemmän vaihtoehtoja. Tietysti näin tamperelaisittain olisi hienoa jos Leijona-perhe täällä pelaisi, mutta tämä on koko kansan laji, sen pitää kiertää ympäri Suomea.”

Katso koko Harri Nummelan haastattelu uutisen pääkuvan paikalta.

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut