Tapparan pitkäaikainen hyökkääjä Jukka Peltola kommentoi huhuja Ilvekseen siirtymisestä – Katso koko MM-studion haastattelu

Tapparan pitkäaikainen hyökkääjä Jukka Peltola otti Aamulehden MM-studiossa kantaa huhuihin Ilvekseen siirtymisestä, sekä kertoi, miltä uran lopettaminen on tuntunut.

29.5. 18:31

Aamulehti

Tampereen MM-kotikisat huipentuvat sunnuntaina, kun Suomi ja Kanada kohtaavat kolmatta kertaa peräkkäin miesten jääkiekon MM-finaalissa. Aamulehden MM-studion finaalietkoilla vieraili sunnuntaina Tapparan pitkäaikainen hyökkääjä Jukka Peltola, joka päätti pelaajauransa tähän kevääseen.

Sunnuntain suoran lähetyksen juonsivat Aamulehden toimittajat Tiia Lesonen, Ilari Leppäniemi ja Kirsi Teiskonlahti, jotka kysyivät Peltolalta, mitkä tunnelmat Peltolalla on uran lopettamisen jälkeen.

”Erittäin vapautunut ja hyvä fiilis siitä päätöksestä. Kyllä oli mun aika ottaa exit- ramppi kiekkoilijan urasta, vaikka varmasti kiekon kanssa tulen olemaan tekemisissä. Paljon halua antaa takaisin, mutta kyllä mun aika oli nyt”, Peltola kiteyttää.

Lue lisää: Mestaruuspokaalin nostaminen huipensi Jukka Peltolan uran – Tappara-ikoni ilmoitti lopettavansa: ”Uskomaton matka tulee nyt päätökseen”

Lue lisää: Vaikka suihkulähde on tyhjä, uidaanko kultajuhlissa sittenkin Tampereella? Kaupunki ei vielä paljasta, mitä yllätystä Frenckellin aukiolle rakennetaan: ”Pelataan ensin”

Peltola lisää, että uran lopettamispäätökseen vaikutti suuresti syksyllä saatu päävamma.

”Se pysäytti ja pisti miettimään mistä tässä hommassa ja elämässä on kyse. Kiekko on antanut paljon, halusin ettei se ota mitään poiskaan. Kauden aikana päätöstä kypsyttelin ja se rupesi olemaan selkeää itselle.”

Peltola vastasi myös huhuihin, joiden mukaan hän olisi siirtymässä pelaajaksi Ilvekseen.

”En ole tällaisesta huhusta koskaan kuullut. En ole Suomessa koskaan ajatellut pelaavani muualla kuin Tapparassa. Tappara on niin rakas seura, vaikka eipä ole koskaan muista seuroista tarjottukaan.”

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut