Leijonien tähtivahdin äidille Hilkka Olkinuoralle ei saa sanoa tiettyä sanaa jääkiekko-ottelussa: ”Sitä ei pidä päästää tajuntaan, koska silloin se maali tulee”

Suomi kamppailee lauantaina finaalipaikasta ottelussa Yhdysvaltoja vastaan. Leijonien tähtimaalivahdin Jussi Olkinuoran äiti Hilkka Olkinuora paljasti MM-studiossa lauantaina, mitä hänelle ei kannata sanoa kesken Jussin pelin.

28.5. 14:05

Aamulehti

Tampereen MM-kotikisat huipentuvat tänä viikonloppuna. Suomi kamppailee lauantaina finaalipaikasta ottelussa Yhdysvaltoja vastaan. Leijonien maalivahdin Jussi Olkinuoran äiti Hilkka Olkinuora vieraili lauantaina Aamulehden MM-studiossa, jossa Aamulehden liven ja kuvanpäällikkö Tuukka Välimäki sekä toimittaja Ilari Leppäniemi kysyivät Olkinuoralta, onko hänellä koskaan mitään taikauskoa liittyen poikansa peleihin.

”Ei, ainoastaan keskellä matsia tietää, että sanaa nollapeli ei pidä päästää tajuntaan, koska silloin se maali tulee. Peliä edeltäviä rutiineja Jussilla on, mutta en ole kysynyt, että mitä, kun ei niistä pidä kertoa”, Olkinuora kertoo.

Lue lisää: Leijonien tähtivahdin äiti Hilkka Olkinuora näkee poikansa vireen jo ennen pelin alkua – ”Maalivahtien äideille pitäisi tarjota aina konjakit ”

Entä minkälaista on äitinä seurata oman pojan peliä paikan päällä?

”Sehän on ihan hirveää, en voisi ottaa mitään sykemittaria peliin, kun sehän menisi rikki. Kun oma poika on tolppien välissä, totta kai sitä keskittyy miten puolustus pelaa. Jussin isä ei pystynyt istumaan Jussin pelatessa vaan käveli edestakaisin.”

Katso koko Hilkka Olkinuoran haastattelu uutisen pääkuvan paikalta.

Lue lisää: MM-kisojen lukusuositukset: Tuhti paketti kisa-asiaa – täältä löydät livetallenteet, kuvakoosteet, pelijutut ja henkilökuvat

Lue lisää: Suora lähetys: Katso, miltä Nokia-areenan ympäristössä näyttää juuri nyt

MM-välierä Suomi-USA alkaa kello 14.20. MTV3 näyttää ottelun.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut