Kalervo Kummola ei uskalla vielä tuulettaa uusia MM-kotikisoja: ”Unkarilaiset ovat aika veikeää porukkaa” – katso tästä koko videohaastattelu

Aamulehden MM-studiossa vieraili tiistaina jääkiekkovaikuttaja Kalervo Kummola, joka on omalla panoksellaan ollut mahdollistamassa Nokia-areenan rakentamisen Tampereelle.

24.5. 20:53

Aamulehti

Jääkiekkovaikuttaja Kalervo Kummola kommentoi Aamulehden MM-studiossa muun muassa Suomen mahdollisuutta saada uudet MM-kotikisat jo vuonna 2023. Kummola on panoksellaan ollut mahdollistamassa Nokia-areenan rakentamisen Tampereelle.

Aamulehden MM-studion juonsivat toimittajat Ilari Leppäniemi ja Kirsi Teiskonlahti.

MM-kisat Tampereelle myös ensi vuonna?

Tampere isännöi mitä todennäköisimmin jääkiekon miesten MM-kotikisoja myös ensi vuonna. Kansainvälinen jääkiekkoliitto IIHF tiedotti tiistaina, että Suomen (Tampere) ja Latvian (Riika) yhteinen hakemus on voittamassa kilvan vuoden 2023 isännyydestä.

Kummolan mukaan vielä ei kuitenkaan kannata tuulettaa. ”Unkarilaiset ovat aika veikeää porukkaa, vielä ei uskalla tuulettaa. Olisi tosi hienoa, jos näin kävisi. Odotellaan kuitenkin sinne perjantaihin ja tuuletetaan sitten.”

Katso koko Kummolan videohaastattelu pääkuvan paikalta.

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut