Näin Jukka Jalonen kommentoi Leijonien perjantain peliä: ”Tyly peli meiltä”

Suomi voitti Britannian perjantain ottelussa 6-0. Leijonien päävalmentaja Jukka Jalonen kommentoi Leijonien perjantain peliä Aamulehden haastattelussa.

20.5. 20:04

Aamulehti

Suomi voitti Britannian perjantain ottelussa 6-0. Leijonien päävalmentaja Jukka Jalonen kertoo Aamulehden haastattelussa olevansa tyytyväinen Leijonien perjantain peliin.

”Tyly peli meiltä, emme antaneet juurikaan palaa briteille. Pelaajilla on hyvä asenne ja työmoraali. Totta kai jonkun maalin vielä olisi voinut tehdä kun oli paikkoja, mutta 6-0 on ihan riittävä”, Jalonen kommentoi.

Nyt ovat tuplapelit ja Itävalta seuraavaksi vastassa. Millaiseksi vastustajaksi Jalonen arvioi Itävallan?

”En ole ehtinyt ajatella Itävaltaa, katsotaan Itävallan peli varmaankin sitten televisiosta ja tehdään arviot. Yhden kerran olemme pelanneet heitä vastaan ja siitä jäi mieleen, että he ovat erittäin hyvä joukkue. Joudumme vetämään parasta pöytään.”

Lue lisää: Leijonille selvä voitto Britanniasta 6–0 – pomput ja kimmokkeet Suomen puolella

Lue lisää: Leijonat on ollut MM-kisojen eliittiä erikoistilanteissa, mutta se on silti osa-alue, jonka kapteeni nostaa yhä kehityskohteeksi

Lue lisää: Miro Heiskanen kohautti suomalaisyleisöä heti häikäisevällä tempulla – Tappara-puolustaja ansaitsi itselleen aitiopaikan show’hun: ”Ei tainnut pelissä tulla edes hiki?”

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut