Aamulehden videohaastattelu: Ilves-hyökkääjä Santeri Virtanen kertoo nykyisestä voinnistaan

Ilves-hyökkääjä Santeri Virtanen avaa Aamulehden haastattelussa kuulumisiaan ja tunnelmiaan sairastelujen jälkeen.

20.5. 16:16

Aamulehti

Ilves-hyökkääjä Santeri Virtanen kertoi Aamulehden MM-kiekkolivessä perjantaina 20. toukokuuta nykyisistä tunnelmistaan sairastelujen jälkeen.

23-vuotiaan Virtasen kaksi viimeistä pelikautta on päättynyt harmillisesti kesken sairastumisten vuoksi. Virtanen muun muassa sairasti vuoden sisään kaksi sydänlihastulehdusta.

Nyt Virtanen kertoo kuitenkin voivansa hyvin, vaikka hän harmitteleekin peliuralleen osuneita vastoinkäymisiä.

”Kevään aikana on ollut vaikea käsittää, miten yhdelle miehelle voi osua näin paljon vastoinkäymisiä. Sain pari viikkoa sitten lääkäriltä terveen paperit, siitä meni vain muutama päivä ja isoisäni sairastui koronaan, ja sitä myötä myös taas minä. Onneksi siitä selvittiin säikähdyksellä. Kaikilla on elämässä omat vaikeutensa”, Virtanen pohtii.

Virtanen kertookin yrittävänsä säilyttää positiivisen asenteen vastoinkäymisistä huolimatta. Vaikeimmaksi hetkeksi hän kertoo sairaalasta kotiutumisen, kun oma joukkue eteni kohti pudotuspelejä. Ajoittain Virtasella on ollut vaikeuksia säilyttää tunne siitä, että hän on osa Ilves-joukkuetta.

”En kokenut, että pronssimitali oli minun mitalini. Tyttöystävä onnitteli, mutta sanoin heti, että lopeta, en ollut mukana ratkaisemassa ottelua. Viime kaudella oli kuitenkin mukavaa, kun kävin hallilla aistimassa tunnelmaa, ja kaikki olivat tosi kiinnostuneita siitä, miten minulla meni.”

”Valehtelisin jos väittäisin, että olisin tyytyväinen siihen, miten urani on mennyt tähän asti. On turhauttavaa, kun tavoitteet karkaavat, vaikka tekisi niiden eteen töitä. Tulevalla kaudella laitan kaiken peliin, ja katsotaan mihin se riittää”, Virtanen lisää.

Katso uutisen yläkulman videolta lisää siitä, kuinka Virtanen arvioi Leijonien pelejä MM-kisoissa.

Haastattelu esitettiin Aamulehden suorassa MM-kiekkolähetyksessä perjantaina 20 toukokuuta. Aamulehti välittää Leijonien jokaisena pelipäivänä suoran lähetyksen kisa-alueelta.

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut