NHL:n tähtipuolustaja Esa Lindell saapui Tampereelle – sai lennolla hyviä Tampere-vinkkejä Roope Hintziltä

Leijonien uusi NHL-vahvistus Esa Lindell saapui Tampereelle torstaina. Hän kertoo, että päätös MM-kisoihin lähtemisestä oli helppo.

19.5. 20:30

Aamulehti

Suomen MM-kisajoukkueen viimeisin NHL-vahvistus Esa Lindell saapui torstaina Dallasista Tampereelle. Lindell pääsi liittymään Leijoniin, kun Dallas Stars putosi NHL:n pudotuspeleistä ensimmäisen kierroksen jälkeen.

Leijoniin liittyi Dallasista myös puolustaja Miro Heiskanen, jota media pääsi poikkeusluvalla kuvaamaan torstaisissa jääharjoituksissa.

Lue lisää: Leijonien supertähti Miro Heiskanen saapui Tampereelle, media pääsi poikkeus­luvalla kuvaamaan harjoituksia

Aamulehti tapasi torstaina myös Lindellin, joka kertoi, että hän oli jo ehtinyt käydä kokeilemassa Nokia-areenan jään. ”Puitteet ovat viimeisen päälle. Oli siistiä käydä pyörähtämässä jäällä”, Lindell sanoo.

Dallas Starsissa pelaa myös Tampereelta ponnahtanut Roope Hintz, joka saapui Suomeen samalla lennolla Lindellin kanssa. Hintz oli sivussa Dallasin viimeisestä pelistä loukkaantumisen takia, eikä pelaa myöskään kotikaupungin kisoissa.

Lindell kertoo, että hän sai Hintziltä hyviä Tampere-vinkkejä. ”Munkit kuulemma kannattaa Pyynikin tornissa käydä kokeilemassa”, Lindell sanoo.

Hänen mukaansa päätös lähteä maajoukkueeseen oli helppo, ja lähtö Suomeen tehtiin nopeasti. Tuplapeleihin valmistautumiseen Lindellillä on helppo resepti: ”Syömään ja lepäämään.”

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut