Yksinäinen kannattaja herätti huomiota Suomen ja Ruotsin MM-ottelussa – pelaajatkin naureskelivat: ”Ostiko hän väärän lipun?”

Huomiota herättäneen yksinäisen ruotsalaisfanin tarina selvisi.

Patrik Devje erottui näyttävästi Leijonien kannattajien seasta.

19.5. 11:12

Suomen ja Ruotsin välinen kuuma MM-ottelu täytti Nokia-areenan keskiviikkoiltana. Leijona-fanien lisäksi Tampereelle oli matkannut myös kohtuullinen määrä Tre Kronorin kannattajia.

Sosiaalisessa mediassa huomio kiinnittyi harvinaisen yksinäiseen keltapaitaan.

Muun muassa kansainvälisen jääkiekkoliiton virallisella Twitter-tilillä jaetussa videossa Tre Kronor -paitaa sonnustautunut katsoja pomppaa tuulettamaan riehakkaasti Joel Kellmanin 2–2-tasoitusmaalia hiljaa istuvien suomalaisten keskellä.

"Sinisen meren keskellä...” monia huvittaneen tviitin saatteessa kuvailtiin.

Ruotsin tähtipuolustaja Oliver Ekman-Larsson naureskeli hyväntahtoisesti, kun häneltä kysyttiin ottelun jälkeen kommenttia huomiota herättäneestä kannattajasta.

"Ostiko hän väärän lipun? Saamme yleisesti ottaenkin mahtavaa tukea täällä. Hän näyttää samaa asennetta kuin meidän joukkueemme. Ei ole väliä missä istuu tai miltä näyttää, me taistelemme”, Larsson sanoi Aftonbladetille.

Ruotsin Viaplayn tv-lähetyksessä onnistuttiin löytämään huomaamattaan huomion keskipisteeksi päätynyt katsoja. Patrik Devje kertoi mielellään, miten oli päätynyt yksinään Leijona-fanien keskelle.

"Se on outo tarina, mutta työskentelen suomalaisessa firmassa. Minä ja suomalainen pomoni menimme otteluun. Teemme paljon töitä HIFK:n jääkiekkojoukkueen kanssa, ja päädyin heidän sponsorikatsomoonsa tänään”, Devje selitti.

Ruotsin voitto maistui makealle; työpaikalla kerskailuoikeus on nyt vakaasti innokkaan Tre Kronor -kannattajan hallussa. Myös tieto yllättävästä somesuosiosta ilahdutti Devjeä.

"On jännittävää nähdä ne kuvat. Voin kuvitella itseni keltaisena pisteenä sinisessä meressä. Aika kaunista, olen iloinen siitä”, hän sanoi.

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut