Ruotsin päävalmentaja Johan Garpenlöv antoi tiukan kuittauksen, miltä tuntuu voittaa Leijonat

Tre Kronor hävisi katkeran ottelun Suomea vastaan Pekingissä, nyt tuli hyvitys.

Ruotsin päävalmentaja Johan Garpenlöv sai hyvityksen Pekingin tappiolle. Kuva Tampereen alkusarjasta.

19.5. 0:08

Ruotsin päävalmentaja Johan Garpenlöv oli hyvällä tuulella Suomesta otetun voiton jälkeen. Hän oli jopa niin tyytyväinen, että meni vastauksissaan vähän liioittelun puolelle.

Tre Kronor hävisi Garpenlövin alaisuudessa katkeran ottelun Suomelle Pekingissä. Nyt se otti revanssin Suomessa ja Tampereella.

”Sillä ei ole mitään väliä, missä voitamme Suomen, se aina yhtä makeaa. Minulla on suuri kunnioitus Suomea kohtaan. Se on erittäin hyvä joukkue”, Garpenlöv sanoi.

Voi tämä olla täysin tottakin, mutta ihme olisi, jos Suomen kaataminen Suomessa ei toisi lisää värinöitä kokeneen kiekkoammattilaisen pintaan.

”Meillä on aina tiukkoja otteluja keskenään.”

Ruotsi voitti alkusarjan neljännen ottelun 3–2 vasta voittolaukausten jälkeen, kun ainoastaan Emil Bemström sanoi kiekon maaliin.

Garpenlöv korosti, että he haluavat aina voittaa Suomen, mutta oli ottelussa muutakin panosta.

”Näen tämän erittäin hyvänä testinä meille.”

Ruotsi on saanut sikäläisessä mediassa paljon kritiikkiä, kun ilmasilta Pohjois-Amerikkaan on ollut kehnossa kunnossa.

Dallasin Jacob Peterson ja Los Angeles Kingsin Carl Grundström tulivat pikavauhdilla peliin. Peterson lensi Suomeen samalla koneella kuin seurakaverinsa Miro Heiskanen, ja Esa Lindell liittyy myös Leijonien mukaan.

”Olen tyytyväinen siihen, miten he pelasivat ottaen huomioon, että tulivat tänään Suomeen. Siihen nähden, ettei heillä ole ollut aikaa, ei voi yhtään valittaa”, Garpenlöv sanoi Petersonista ja Grundströmistä.

Lue lisää: Jacob Peterson lensi Miro Heiskasen kanssa aamuksi Suomeen – ja pelasi illalla Leijonia vastaan ykkösketjussa

”Suomi pelaa vaikeasti otettavaa kiekkoa, mutta pelasimme ensimmäisessä ja kolmannessa erässä niin kuin haluan meidän pelaavan. Suomi hallitsi toista ja teksi kaksi maalia.”

”Hallitsimme kahta erää kolmesta.”

Ruotsi odottaa vielä pelaajia tulevan lisää, mutta erityisen suurella mielenkiinnolla länsinaapurissa jahdataan William Nylanderin päätöstä.

”Meillä ei ole mitään kiirettä hänen kanssaan, kun meillä on paikka vapaana”, Garpenlöv sanoi.

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut