Marko Anttila yritti kuittailla Tre Kronorin pelaajille ruotsiksi: ”Ei ne varmaan ymmärtänyt” – Leijonien Marko Anttila ja Mikko Lehtonen Aamulehden videohaastatteluissa

Vaikka Ruotsi voittikin Suomen keskiviikkona, Leijonien hyökkääjä Marko Anttila muistuttaa, että tärkeimmät pelit ovat vielä edessä.

18.5. 23:57

Aamulehti

Suomen miesten jääkiekkomaajoukkue hävisi keskiviikkona ensimmäisen ottelunsa jääkiekon MM-kotikisoissa. Ruotsi voitti ottelun rangaistuslaukauskilpailun jälkeen luvuin 3–2.

Leijonien puolustaja Mikko Lehtonen ja hyökkääjä Marko Anttila kertoivat Aamulehdelle ajatuksiaan ottelusta.

Lehtonen iski ottelun 1–1 tasoitusmaalin ja syötti Suomen 2–1 johtomaalin. Hyökkääjä kertoo, että hänen pelinsä on kulkenut kisojen aikana.

”Itseluottamus on korkealla ja tuntuu hyvältä pelata tällä hetkellä niin annetaan mennä vaan”, Lehtonen sanoi Aamulehdelle.

Anttila puolestaan kertoo, että tappioissakin on hyvät puolensa. Näin joukkue löytää asioita, joita täytyy vielä parantaa turnauksen edetessä.

”Meidän pitää parantaa tuosta ja nähdään palautteen myötä se, mitä meidän pitää parantaa. Kaikista tärkeimmät pelit ovat edessä vielä”, Anttila sanoi.

Mikko Lehtosen haastattelu:

Lue lisää: Ei vieläkään – Suomi ei ole voittanut koskaan Ruotsia MM-kotikisoissa

Lue lisää: Kommentti: Tre Kronor löysi Suomen heikon kohdan – yhtä Leijonien pelaajaa odottaa nyt karu kohtalo

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut