Jääkiekkoselostaja Antti Mäkinen kertoo, miten uudet NHL-avut sopivat Leijoniin – Katso Aamulehden videohaastattelu

Kiekkoselostaja Antti Mäkinen kertoo Aamulehden haastattelussa, miten uudet vahvistukset sopivat Leijonien kokoonpanoon. Dallas Starsin puolustajat Miro Heiskasen ja Esa Lindell liittyvät Leijonalaumaan torstaina.

19.5. 7:46

Aamulehti

Leijonien MM-kisaryhmä vahvistuu entisestään, kun NHL-seura Dallas Starsin puolustajat Miro Heiskanen ja Esa Lindell liittyvät Leijonalaumaan torstaina.

Kaksikko nähdään todennäköisesti Nokia-areenan jäillä jo perjantaina 20. toukokuuta, kun Suomi kohtaa Britannian. Suomella joukkueessa on yhteensä kuusi NHL-pelaaja, kunhan Heiskasen ja Lindellin kisapassit leimataan.

Lue lisää: Leijonat saa supertähden NHL:stä: Miro Heiskanen kisoihin

Lue lisää: Leijonien uusi NHL-vahvistus Esa Lindell saapuu Tampereelle torstaina – Saku Mäenalaselle pelikielto

NHL-selostaja Antti Mäkinen vieraili Aamulehden MM-kiekkolivessä keskiviikkona 18. toukokuuta keskustelemassa siitä, miten NHL-pelaajat sopivat Leijonien joukkueeseen ja päävalmentaja Jukka Jalosen peluutustyyliin.

Aamulehden suorassa lähetyksessä Mäkinen ei säästellyt rikasta sanavarastoaan kertoessaan, miten kovista pelaajista on kyse. Heiskasen liittymistä Leijoniin hän kuvailee ”aikamoiseksi kiekkokarkiksi”.

"Mirolla on montakin hyvää puolta. Mirolla on sellainen työkalupakki, että hän pystyy tekemään oikean pelin oikeassa tilanteessa.”

"Hän on yksi maailman parhaista pelaajista siinä, että ’riistä kiekko ja lähde liikkeelle’. Sen hän tekee autenttisen hyvin."

Lue lisää: Tamperelaisjuniorit, muistivihko auki ja lyijykynät teräviksi – Miro Heiskanen on paras Tampereella pelannut jääkiekkoilija liki 10 vuoteen

Lindelliä Heiskanen kuvailee pelaajaksi, joka laitetaan kentälle silloin, kun vastustaja täytyy saada pelaamaan huonosti. Hän ei näy aina välttämättä tehopisteissä, mutta voittaakseen joukkue usein tarvitsee Esa Lindellin kaltaisia pelaajia.

"Nyt suomalaiset näkevät, millainen on defensiivinen puolustaja parhaimmasta päästä NHL:ssä. Sitä on Esa Lindell.”

Haastattelu esitettiin Aamulehden suorassa MM-kiekkolähetyksessä keskiviikkona 18 toukokuuta. Aamulehti välittää Leijonien jokaisena pelipäivänä suoran lähetyksen kisa-alueelta.

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut