Siri Eskolan ja Virpi Hukan kunnarit siivittivät Manse PP:n avausvoittoon – Pelinjohtaja nosti joukkueesta kolmannen onnistujan: ”Sataprosenttista sisäpeliä ja hyvää ulkopeliä”

Manse PP:n pelinjohtaja Jari Cavernelis kehui Anna Ala-Kauhaluomaa, kun Manse PP haki selvän 2–0-voiton Hyvinkäältä.

Anna Ala-Kauhaluoma vakuutti Manse PP:n pelinjohdon suorituksillaan Hyvinkäällä. Kuva viime kauden puolivälieräottelusta Seinäjoen Maila-Jusseja vastaan.

18.5. 21:09

Aamulehti

Manse PP avasi voittotilinsä Naisten Superpesiksessä, kun se haki Hyvinkään Tahkon vieraana selvän voiton jaksoin 2–0 (3–2, 20–0).

Manse PP:n suurimmat sankarit olivat Siri Eskola ja Virpi Hukka, joista ensimmäinen löi kaksi ja jälkimmäinen yhden kunnarin toisella jaksolla.

Manse PP:n pelinjohtaja Jari Cavernelis oli pelin jälkeen luonnollisesti hyvillä mielin.

”Saimme sisäpelin auki toisella jaksolla. Ensimmäisellä jaksolla olimme koko ajan hieman omassa suorittamisessamme jäljessä”, Cavernelis sanoi.

”Toisella jaksolla näytimme etenemisvoimaa. Etenimme ripeästi pesäväleissä, ja kotiutusvoimamme oli tosi järeä. Kotiutuminen ei ollut vain yhden tai kahden pelaajan varassa.”

Tiukka avausjakso

Vaikka tulos oli lopulta selvä, avausjakso meni tiukoissa merkeissä. Manse PP voitti sen niukasti 3–2.

Manse PP:stä etenivät Saaga-Angelia Raudasoja ensimmäisellä ja Anna Ala-Kauhaluoma kolmannella vuoroparilla kotipesään. Raudasoja kotiutui Ala-Kauhaluoman lyöntivuorolla, ja Ala-Kauhaluoma puolestaan kotiutui Elli Katteluksen lyöntivuorolla.

Tahkon Titta Siilin eteni avausjakson neljännellä vuoroparilla harhaheitolla kotipesään. Petra Väistölä eteni perään Oona Vahvelaisen lyöntivuorolla kotipesään.

Manse PP vei kuitenkin avausjakson, kun Ala-Kauhaluoma kotiutti viimeisellä lyöntivuorollaan Raudasojan.

Cavernelis oli haasteista huolimatta tyytyväinen myös avausjaksoon.

”On tärkeää, että kun täytyy tehdä yksi juoksu, niin tehdään se. Ensimmäinen jakso jäi positiivisen puolelle”, pelinjohtaja kertoi.

Manse meni menojaan

Manse PP onnistui toisella jaksolla kaikessa.

Henna Peltokangas ja Raudasoja etenivät ensimmäisen vuoroparin aikana kotipesään. Heti perään Eskola löi kunnarin.

Kun Ala-Kauhaluoma kotiutti Raudasojan ja Kirsi Ala-Lipastin, Manse PP kasvatti toisen jakson ensimmäisellä vuoroparilla jo 8 pisteen kaulan.

Hukka löi toisella vuoroparilla kunnarin, mikä viimeistään vei tamperelaisvieraat ratkaisevalle karkumatkalle. Tahkon aikalisä ei auttanut, vaan pisteet matkasivat lopulta selvällä erolla Tampereelle.

Cavernelis kehui Eskolaa ja Hukkaa, mutta nosti esiin kolmantena isona onnistujana Ala-Kauhaluoman.

”Tämän kolmikon otteet olivat hienoa katsottavaa, kuten toki koko joukkueen. Ala-Kauhaluoma pelasi sataprosenttista sisäpeliä ja hyvää ulkopeliä”, Cavernelis sanoi.

Manse PP aloitti kautensa Naisten Superpesiksessä viime lauantaina vierastappiolla Porin Pesäkarhuja vastaan jaksoin 2–1. Avausvoitollaan se nousi sarjassa 4. sijalle kahden pelin jälkeen.

Manse PP pelaa kauden 6 ensimmäistä ottelua vieraissa. Seuraavaksi kiertue jatkuu Lapualle, jossa tamperelaisseura haastaa torstaina Lapuan Virkiän. Lauantaina vuorossa on Seinäjoen Maila-Jussit.

”Oli tärkeää ottaa kolme pistettä ja saada hyvä peli alle. Nyt on helpompi lähteä huomenna Lapualle ja sieltä lauantaina Seinäjoelle. Alkuohjelma on tiukka, mutta olemme varmasti huomenna taas valmiita. Nyt vain tarvitsemme hyvät palauttelut”, Cavernelis kertoi.

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut