USA vahvistuu kolmella Minnesota Wildin NHL-pelaajalla

USA kohtaa Suomen maanantaina.

USA avasi MM-kisansa voitolla Latviasta perjantaina.

14.5. 22:17

Yhdysvallat saa kolme Minnesota Wildin pelaajaa vahvistukseksi jääkiekon MM-joukkueeseensa, Kansainvälinen jääkiekkoliitto kertoo nettisivuillaan.

Amerikkalaismiehistöön liittyvät puolustaja Jon Merrill sekä hyökkääjät Matt Boldy ja Ryan Hartman. Kolmikko saapuu Tampereelle alkuviikolla, mutta ei ehtine perille maanantaina pelattavaan Suomen ja USA:n otteluun.

Merrill, Boldy ja Hartman kiekkoilevat ensi kertaa miesten MM-turnauksessa, mutta ovat voittaneet maansa riveissä alle 18-vuotiaiden ja alle 20-vuotiaiden MM-mitaleja.

”Uskomme, että kolmikko nousee tärkeisiin rooleihin. Heillä on takanaan hyvä NHL-kausi, ja kaikilla on kokemusta kansainvälisistä otteluista”, kommentoi Yhdysvaltain joukkueen GM Ryan Martin.

Kolmikon kokenein NHL-pelaaja on Merrill, jolle päättynyt kausi oli uran yhdeksäs. Hän pelasi Wildin riveissä 68 ottelua ja sai kokoon ennätyspisteensä 4+16. Hartman pelasi kahdeksannen NHL-kautensa ja ylsi uransa ennätyslukuihin 34 maalilla ja 65 tehopisteellä.

NHL:n vuoden 2019 ykköskierroksen varaus Boldy pelasi debyyttikautensa taalaliigassa ja teki 15 maalia. Hän oli voittamassa alle 20-vuotiaiden MM-kultaa vajaat puolitoista vuotta sitten Kanadassa.

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut