Ilves keräsi pallon kolmesti omasta maalistaan seitsemässä minuutissa: ”Alun kylmä suihku vähän lamaannutti”

Ilveksen heikko alku vei pohjan muuten hyvältä ottelulta Åland Unitedia vastaan.

Jenni Kantanen teki Ilveksen ainoan osuman Åland Unitedia vastaan lauantaina. Kuva toukokuulta 2019.

14.5. 18:22

Aamulehti

Ilveksen alku Åland Unitedia vastaan oli käytännössä huonoin mahdollinen lauantaina. Kaupissa pelatussa naisten jalkapalloliigan pelissä tulostaululla komeili vierasjoukkue Åland Unitedin 3–0-johto, kun peliä oli pelattu vaivaiset seitsemän minuuttia.

Lopulta pisteet menivät Ahvenanmaalle maalein 4–1.

Åland osui aivan pelin alussa kulmapotkusta ja sen jälkeen kahdesti vastahyökkäyksistä. Vierasjoukkue oli samalla tehokas ja samalla Ilves epäonnistui peliin lähdössään täysin.

”Oltiin puhuttu ennen peliä vastustajan vahvuuksista ja ne oli tiedossa. Eli kulmapotkut ja vastahyökkäykset. Mutta ei onnistuttu niitä pitämään alussa kurissa”, päävalmentaja J-P Berg harmitteli ottelun jälkeen.

Kun avausmaali tuli niin nopeasti, se vaikeutti Ilveksen pelin alkua. Sen jälkeen Åland pääsi ratkaisemaan pelin nopeasti. Myös Berg myönsi, että 0–3-tilanteessa nousua oli hurja määrä.

”Ehkä se alun kylmä suihku vähän lamaannutti. Meidän kenttätasapaino ei toiminut, vaikka oltiin sitä harjoiteltu.”

Ilves sai peliä haltuunsa Ålandin loistavan alun jälkeen ja Jenni Kantanen kavensi 1–3 Tuuli Viinikan esityöstä avausjakson lopulla. Berg oli tyytyväinen joukkueen tasonnostosta erittäin vaikean alun jälkeen.

”Olen ylpeä joukkueen kasaamisesta vaikeassa tilanteesta.”

Ilves on aloittanut kauden seitsemällä pisteellä seitsemästä pelistä. Seuraavaksi vastassa on HJK kotikentällä 21. toukokuuta.

”Puhuttiin pelin jälkeen joukkueen kanssa. Harmittaa, että ei saada pisteitä, vaikka pelataan hyvin”, Berg viittasi Åland-pelin loppuosaan alun jälkeen.

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut